Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Δημιουργήσαμε οκτώ ευκαιρίες, ο αντίπαλος μία»

Ικανοποιημένος με την απόδοση που είχε ο Εργοτέλης κόντρα στην Καλλονή έμεινε ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας παράλληλα πως ο αντίπαλος απείλησε μόνο μία φορά.

«Δημιουργήσαμε οκτώ ευκαιρίες, ο αντίπαλος μία»
Ο Εργοτέλης έχασε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Καλλονή, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, όπως και η σημερινή (22/12) του αντίπαλος. Ωστόσο, η εικόνα των φιλοξενούμενων άφησε ευχαριστημένο τον τεχνικό τους.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας σήμερα επειδή έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια. Πιστεύω ότι λειτουργήσαμε καλά και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να γίνει επικίνδυνη εκτός από μια φάση. Εμείς δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Ήταν καλή η εικόνα μας και μας έλειπε μονάχα το γκολ, αλλά μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Είναι επίσης σημαντικό ότι απέναντι σε μια ομάδα σαν την Καλλονή δεν δεχθήκαμε γκολ», δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Έλληνας προπονητής επεσήμανε πως η ομάδα του είχε οκτώ ευκαιρίες έναντι μιας της Καλλονής. «Κάθε ομάδα επιλέγει έναν τρόπο παιχνιδιού να παίζει. Αν δεν μπορείς να δημιουργήσεις το να μείνει η μπάλα στα πόδια σου δεν παίζει ρόλο, εξάλλου δεν είναι μόνο το παιχνίδι της δημιουργίας για να επιτεθείς. Η Καλλονή είχε 54%-46% κατοχή αλλά αν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Περόνε αλλά και τη φάση του 77΄ δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς είχαμε οκτώ φάσεις», κατέληξε ο Πετράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: