Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι θα τους πεθάνει όλους ο Μαρινάκης!!

Ο απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος αποκαλύπτει μέσω του sportdog πόσα σερί χρόνια θα κερδίζουν το πρωτάθλημα οι "ερυθρόλευκοι" - "Αυτή η ομάδα ταιριάζει στον Μήτρογλου"! Κοιτάξτε να δείτε, όποτε έχει χρειαστεί την κριτική την κάνω, συνεχώς λέω τι λείπει από τον Ολυμπιακό. Όμως γεγονός είναι ένα: Ο Μαρινάκης δείχνει ότι θα το παίρνει άλλα 5 χρόνια το πρωτάθλημα σερί! Κόβει τις ελπίδες στους άλλους. Πού να τολμήσουν να τα χώσουν και να επενδύσουν, αφού βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πιάνεται. Άμα ξέρεις ότι τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι καπαρωμένα, γιατί να επενδύσεις, αφού δεν πρόκειται να τα πάρεις.
Βλέπουμε λοιπόν τον Γιαννακόπουλο να διστάζει να μπει στον ΠΑΟ, βλέπουμε τον Σαββίδη να τη βγάζει με τους παίκτες που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό και δεν είχε στεναχωρηθεί κανένας! Έλα μωρέ, ποιος από αυτούς όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό, στεναχωρήθηκε κανείς Παναθηναϊκός; Δεν είναι παίκτες αυτοί για να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό. Ο δε Μελισσανίδης πριν περάσουν 5 χρόνια δεν θα μπορέσει να κάνει την ΑΕΚ αξιόμαχη για πρωτάθλημα. Φέξε μου και γλίστρησα.
Καταπέλτης ήταν ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη, δεν υπήρχε Απόλλωνας. Αυτός ο Απόλλωνας που λίγες μέρες πριν σταμάτησε τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, με τον Ολυμπιακό ήταν ανύπαρκτος. Και μην μου πει κανείς ότι έχει τίποτα καλές σχέσεις ο Ολυμπιακός με τον Απόλλωνα. Καμία καλή σχέση δεν έχουν. Πάρε 5 γκολ στην πλάτη.
18 παίκτες πήρε ο Μαρινάκης το καλοκαίρι, κράτησε τώρα και τον Μήτρογλου. Άμα πάρει και 2 χαφάρες τώρα ή το καλοκαίρι θα τους πεθάνει όλους. Εκεί πονάει ο Ολυμπιακός για την Ευρώπη. Άμα είχε τώρα αυτές τις 2 χαφάρες, θα χτυπούσε στα ίσα και την Μάντσεστερ. Όχι ότι είναι αποκλεισμένος από χέρι. Η καλύτερη κλήρωση που μπορούσε να του τύχει ήταν αυτή, σε σχέση με τις άλλες ομάδες που υπήρχαν και ήταν θηρία- και η Ατλέτικο θηρίο είναι, εγώ δεν εξετάζω όνομα αλλά την αγωνιστική εικόνα κάθε ομάδας.
Η Μάντσεστερ έχει ορισμένους παικταράδες, αλλά έχει και αδυναμίες. Κάτι Κλέβερλι και κάτι Τζόουνς και κάτι Έβανς και κάτι Σμόλινγκ, ο Ολυμπιακός μπορεί να τους χτυπήσει. Και ειδικά αν δεν σηκώσει κεφάλι από τους τραυματισμούς ο Φαν Πέρσι που τον πάει γ…ντας με τραυματισμούς φέτος, τότε και ο Γουέλμπεκ δεν με φοβίζει. Αυτοί παίζονται στο Καραϊσκάκη.
Όμως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο, έχει τρομερό ρυθμό, αυτή η Μάντσεστερ που βλέπουμε μπορεί σε 2 μήνες να έχει αλλάξει. Μπορούν να έχουν κάνει 2 μεταγραφάρες στη Μάντσεστερ, μπορεί να έχει επιστρέψει δίχως άλλους τραυματισμούς ο παικταράς Φαν Πέρσι, έχουν και τον Ρούνεϊ σούπερ φέτος, άντε να τους ακολουθήσεις στα τρεξίματα και στο ρυθμό με αυτά τα χαφ που έχεις. Έτσι είναι. Θα θέλεις λάσο για να τους πιάσεις.
Πανηγυρίζει όμως ολόκληρη Μάντσεστερ τώρα επειδή έβαλε 3 γκολ στη Γουέστ Χαμ. Σιγά την ομάδα τη Γουέστ Χαμ. Και στο Καραϊσκάκη να έρθει η Γουέστ Χαμ, ο Ολυμπιακός 3 γκολ επίσης θα της βάλει!
Ο Γιανουζάι είναι ταλέντο παικταράκος, το είπαμε από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε, ο Βαλένσια είναι πάρα πολύ γρήγορος, μπάλα πολλή δεν ξέρει αλλά μετράει η ταχύτητά του, ο Φαν Πέρσι υγιής είναι παικτούρα και ο Ρούνεϊ ήταν, είναι και θα είναι παικταράς. Αυτοί είναι. Ο Ολυμπιακός αν είχε 2 χαφάρες θα μπορούσε να τη χτυπήσει αυτήν την Μάντσεστερ. Ας πούμε τον Εντιγκά ποιος τον έφερε στον Μαρινάκη. Τον Γιαταμπαρέ ποιος τον έφερε στον Μαρινάκη. Τον Μασάντο ποιος τον έφερε στον Μαρινάκη. Πληρώθηκαν αυτοί οι παίκτες, δόθηκαν καλά λεφτά και στις ομάδες τους.
Ο Ατρόμητος νίκησε τον Πανθρακικό, μακάρι να είχαμε κι άλλους παράγοντες σαν τον Σπανό, με τεχνικούς διευθυντές που ξέρουν μπάλα όπως ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Τότε θα είχαμε καλό πρωτάθλημα. Όχι με τις ψόφιες ομάδες που γεμίσαμε. Έβγαλε μία δύσκολη βδομάδα ο Ατρόμητος με 3 ματς και πήρε 7 βαθμούς, με ΠΑΟ στη Λεωφόρο, ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και Πανθρακικό. Θα χτυπήσει ακόμα και τη 2η θέση στα πλέι οφ.
Βλέπω όλες τις ομάδες στο εξωτερικό, θα σας πω ποια ομάδα εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να χώσει πολλά εκατομμύρια για να αγοράσει τον Μήτρογλου. Είναι η Ίντερ. Σε αυτήν ταιριάζει αυτός ο κυνηγός.
Ο Μήτρογλου έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά έχει και μειονεκτήματα, με βασικό του μειονέκτημα την ταχύτητα. Στην Ίντερ θα ταίριαζε όμως. Έχουν πρόβλημα αυτοί στο γκολ, έχουν πρόβλημα στην περιοχή μέσα στην οποία ο Μήτρογλου είναι εκπληκτικός. Να παίζουν οι άλλοι, να τρέχουν και γι’ αυτόν, να του δίνουν τη μπάλα να την κολλάει στα δίχτυα. 3-5-2 παίζει η Ίντερ με τον Ματσάρι, για εμένα όμως δεν το παίζει καλά, ξαμολιούνται τα μπακ και φεύγουν πολύ ψηλά, γίνονται εξτρέμ. Επειδή όμως παίζει με 2 κυνηγούς, θα μπορούσε ο ένας από τους δύο να είναι ο Μήτρογλου και να μην τρώει πάγκο, θα τους βοηθούσε, θα τα έβαζε τα γκολάκια του.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: