Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Για αυτό... ξενέρωσε ο Σπανούλης!!

Τι έγινε τις τελευταίες ημέρες και δεν άρεσε καθόλου στον αρχηγό του Ολυμπιακού; Πού... κολλάει ο Διαμαντίδης; Διαβάστε την απάντηση στο θέμα του sportdog! Λίγο... ξενερωμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Βασίλης Σπανούλης, παρότι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκα με το απόλυτο νικών. Βέβαια, ο λόγος που έχει... χαλαστεί ο άσος των Πειραιωτών, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του.
Μπορεί να μην το είπε δυνατά, να μην έκανε καμία δήλωση, αλλά όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ο Σπανούλης ενοχλήθηκε που δεν επιλέχθηκε στην ετήσια ψηφοφορία του ΠΣΑΤ πριν από λίγες ημέρες. Ο V-Span ήθελε, περίμενε και πιθανότατα να το άξιζε κιόλας, να αναδειχθεί κορυφαίος της χρονιάς, αφού ως αρχηγός του Ολυμπιακού κατέκτησε στο Λονδίνο την δεύτερη σερί Ευρωλίγκα.
Ίσως το άξιζε βέβαια περισσότερο πέρσι, που ο Γιαννιώτης δεν είχε τη μεγάλη επιτυχία όπως φέτος, αλλά και για το 2013 θα μπορούσε να βγει κορυφαίος. Όμως και πάλι έμεινε ξανά πίσω από τον Γιαννιώτη κι αυτό τον στεναχώρησε!
Αλλά επειδή είναι γεννημένος νικητής, τα αποτελέσματα δεν τον πτόησαν. Από την επόμενη κιόλας έβαλε στόχο να πάρει το βραβείο το 2014. Το θέλει άλλωστε πάρα πολύ, γιατί μέχρι τώρα μόνο δύο μπασκετμπολίστες έχουν καταφέρει να το πάρουν. Ο Γκάλης και ο Διαμαντίδης...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: