Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Οι… ερυθρόλευκες αλλαγές!

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως και στη λίστα της UEFA, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί περισσότερο βελτιωμένη το 2014.

Οι… ερυθρόλευκες αλλαγές
Μέχρι πρότινος όλοι στον Ολυμπιακό έλεγαν πως η ομάδα θα μείνει ως έχει και θα συνεχίσει τις προσπάθειές της στην Ελλάδα και το Champions League.

Ο Ισά, ο Καρεμπέ και ο Μίτσελ υποστήριζαν πως δεν γίνει καμία αλλαγή, όμως το Σάββατο ο Ισπανός προπονητής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια προσθήκη τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Εκτός από τις αλλαγές στο ρόστερ θα υπάρξουν και στη λίστα της UEFA για το Champions League. Συγκεκριμένα, η αφαίρεση του Μετζανί θεωρείται σίγουρη, όμως υπάρχουν αρκετά ζητήματα που επηρεάζουν το ρόστερ της ομάδας.

Για παράδειγμα η υπόθεση του Σαμπού Γιαταμπαρέ για τον οποίο οι Γάλλοι έγραψαν πως η συμφωνία των Πειραιωτών με την Μπαστιά για τον δανεισμό του Αφρικανού μέσου μέχρι το καλοκαίρι είναι οριστική. Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποστηρίζουν πως έχουν πρόταση από τους Γάλλους.

Την ίδια ώρα, ο Πελέ παρουσιάζεται έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη και απέμενε μόνο η έγκριση του Μίτσελ.

Όλα δείχνουν ότι αν φύγει ο Γιαταμπαρέ, τότε ο Πορτογάλος χαφ θα ενταχθεί στην ομάδα. Όσον αφορά τον Τόμας Ντε Βινσέντι, επιστρέφει με σκοπό να αποχωρήσει ξανά με τη μορφή δανεισμού.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει με τον Βλαχοδήμο από την Άουγκσμπουργκ, όλα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του Διαμαντάκου. Θέση στη λίστα της UEFA για το Champions League διεκδικούν ο Παπάζογλου και ο Τόρες.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Αυλωνίτης αναμένεται να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει για το μέλλον του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: