Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Έτοιμος να… ριζώσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο!!

Την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι για άλλα δώδεκα χρόνια εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε ότι πριν το τέλος της καριέρας του θα ήθελε να αναλάβει κάποια εθνική ομάδα.

Έτοιμος να… ριζώσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο
Στην πρόβλεψη πως έρχεται μία «χρυσή εποχή» για την Τσέλσι προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο των «μπλε» για άλλα δώδεκα χρόνια.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως αγαπάει τον σύλλογο και παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από την πορεία και τους στόχους της ομάδας του.

«Ρεαλιστικά, ελπίζω να αποφασίσουμε ομόφωνα και χαρούμενα με την ομάδα είτε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας είτε να χωριστούμε. Προσωπικά, θα μου άρεσε να μείνω για 12 χρόνια. Τον επόμενο μήνα θα κλείσω τα 51, θα έλεγα λοιπόν 12 χρόνια και μετά θα αφιέρωνα 2 για να συνεργαστώ με μια εθνική ομάδα και να την οδηγήσω στο Μουντιάλ. Και συγκεκριμένα θα προτιμούσα την εθνική Πορτογαλίας ή σαν δεύτερη επιλογή την εθνική Αγγλίας», δήλωσε ο 50χρονος προπονητής στη «Guardian» και μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με την Άρσεναλ:

«Το βασικό προσόν για να προχωρήσει μια ομάδα είναι η σταθερότητα. Αν θες να βελτιώσεις τους παίκτες σου θα πρέπει να τους βοηθήσεις να κατακτήσουν τη σταθερότητα, με τη δική σου σταθερότητα ιδεών, φιλοσοφίας, τακτικής παιχνιδιού, ακόμη και ηγεσίας. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική, κάθε επιτυχία έρχεται με τη αυτή».

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο μίλησε για την παρουσία του στην Τσέλσι σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήρθα στην Τσέλσι επειδή αγαπάω την ομάδα.'Οχι επειδή δεν είχα άλλες ευκαιρίες. Είχα πολλές προτάσεις. Άλλωστε προηγουμένως δούλευα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έφυγα επειδή ήθελα εγώ, όχι επειδή ήθελα εκείνοι. Θα μου ήταν εύκολο αντί να συνεργαστώ με την Τσέλσι να διάλεγα μια εύκολη ομάδα και συνεπώς μια ευκολότερη δουλειά. Και προφανώς δεν ήρθα στην Τσέλσι για οικονομικούς λόγους. Στην Ρεάλ Μαδρίτης το συμβόλαιο μου, μου έδινε πολύ περισσότερα λεφτά. Δεν είμαι στην Τσέλσι επειδή ήταν μια ομάδα έτοιμη να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Με την Τσέλσι έκανα το χειρότερο συμβόλαιο μου των τελευταίων έξι χρόνων και είμαι εδώ επειδή αγαπώ την ομάδα και το διαφορετικό σχέδιο της». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: