Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Νέα αρχή στην Ήπειρο!!

Τη νίκη που θα σημάνει την αντεπίθεσή του εν όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος θα ψάξει σήμερα ο Άρης, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Νέα αρχή στην Ήπειρο
Υποχρεωμένος να παλέψει και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» είναι ο Άρης (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κίτρινο» με τον Σούλη Παπαδόπουλο ξανά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θέλουν να πάρουν τη νίκη, η οποία θα αποτελέσει τη δική τους αρχή εν όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να «θωρακίσει» τη μεσαία γραμμή, ενώ την ίδια ώρα αντιμετωπίζει δίλημμα για την άμυνα.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Καραγκούνη, Κύργια, Γιαννίτσης (ή Νταμαρλή) και Τσουμάνης. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, με εσωτερικούς μέσους τους Παπαδόπουλο και Οικονομόπουλο.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Τάτος, με τον Μανιά και τον Αγάνθο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουζάνης, Μαργαρίτης, Τσουκάνης, Αγγελούδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος και Καρασαλίδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πουλίδο, Ψυχογιός, Ρένια, Αντωνιάδης, Τριανταφυλλάκος και ο Κοτσαρίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: