Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Θα μείνει στην ιστορία!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τον Ολυμπιακό των νικών και των γκολ που γράφει ιστορία και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!
Ολοκληρώθηκε λοιπόν ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός βομβαρδίζει τα ρεκόρ. Στη Ριζούπολη, κόντρα στον ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Απόλλωνα (αήττητος για τέσσερα παιχνίδια), ο Θρύλος παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου και αν μη τι άλλο χόρτασε μπάλα τους φίλους του. Μιλάμε ότι χάθηκε το τόπι και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτό οι γηπεδούχοι το έβρισκαν, μόνο όταν κατέληγε στα δίχτυα τους!
 
Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχαν πέντε γκολ και προσέφεραν μερικές μαγικές στιγμές. Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον φετινό θρύλο, κοντεύουν να εξαντληθούν και τα η φετινή ομάδα θα μείνει στην ιστορία. Θα μείνει, γιατί έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία των πρωταθλημάτων. Οι 16 νίκες και μία ισοπαλία σε 17 ματς αποτελούν την καλύτερη επίδοση, την οποία κατείχε ο Παναθηναϊκός από την περίοδο 1961-62, με 15 νίκες και δύο ισοπαλίες!
 
Ο Θρύλος κατέρριψε επίσης το ρεκόρ αήττητης παρουσίας εκτός έδρας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 30 ματς μακριά από το Καραϊσκάκη χωρίς ήττα συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός και είμαστε βέβαιοι ότι θα βελτιώσει την συγκεκριμένη επίδοση. Έχει πετύχει 53 γκολ στα 17 αυτά παιχνίδια. Κοινώς 3,1 γκολ κατά μέσο όρο. Αν συνεχίσει έτσι, τότε θα σπάσει και το στοιχειωμένο ρεκόρ της ομαδάρας του Γουλανδρή με τα 102 γκολ σε μια σεζόν.
 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει τον πρώτο (Μήτρογλου) και τον δεύτερο (Σαβιόλα) σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να κάνουν το 1-2, όπως λένε και στην φόρμουλα 1. Πείτε μου λοιπόν εσείς, πώς αυτή η ομάδα δεν θα μείνει στην ιστορία;
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: