Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Σουάρες, ο καλύτερος της Πρέμιερ»

Ως τον καλύτερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, ο Λούκας Λέιβα, λέγοντας παράλληλα πως οι «κόκκινοι» συνεχίζουν με αυτοπεποίθηση στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Μετά από 19 γκολ σε 12 συμμετοχές, ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και ο Λούκας Λέιβα εξύμνησε τις ικανότητες του συμπαίκτη του λέγοντας:
«Το αξίζει με αυτά που έχει κάνει φέτος και τις προηγούμενες σεζόν. Είναι ολοφάνερο πόσο άνετα παίζει εδώ. Το νέο συμβόλαιο είναι ένα θετικό μήνυμα γιατί οι ιδιοκτήτες και ο προπονητής είπαν ότι θέλουν να κρατήσουν τους καλύτερούς τους παίκτες και αυτή τη στιγμή ο Λουίς δεν είναι μόνο ο καλύτερος του συνόλου μας, αλλά και ολόκληρης της Πρέμιερ Λιγκ. Ευελπιστούμε πως η φόρμα του θα διαρκέσει για μεγάλο διάστημα», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρονιά της Λίβερπουλ και τα επόμενα παιχνίδια της, σχολίαζοντας:
«Είμαστε στην κορυφή μέχρι τη Δευτέρα. Είναι ωραίο να είσαι σε αυτή τη θέση. Σου δίνει πολλή αυτοπεποίθηση. Πρέπει να δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο στόχος μας είναι το Champions League και κάθε εβδομάδα βελτιωνόμαστε. Αν κρατήσουμε το ίδιο πνεύμα ως ομάδα, νομίζω ότι θα έχουμε μία καλή σεζόν. Πάμε στα δύο επόμενα παιχνίδια γνωρίζοντας ότι είναι κρίσιμα, αλλά έχοντας κερδίσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, είμαστε αισιόδοξοι».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: