Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα»

Τυχερό χαρακτήρισε το πολύ όμορφο γκολ του Αμπέιντ με το οποίο κρίθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Ράινερ Μάουρερ, τονίζοντας πως η Ξάνθη στάθηκε άτυχη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

«Χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα»
Στην ευκαιρία που έχασε ο Σολάρι στάθηκε ο Ράινερ Μαάουρερ μιλώντας μετά την ήττα της SKODA Ξάνθης με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα χάσαμε από μία μεγάλη ομάδα. Ήμασταν άτυχοι και χάσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές θέσεις στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Εμείς βάλαμε έναν πολύ ωραίο γκολ με τον Τριάδη. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί και με ένα τυχερό γκολ που η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι έγινε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό. Το κλειδί για το παιχνίδι ήταν η ευκαιρία που χάσαμε με τον Σολάρι για να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε έναν πόντο. Στα τελευταία δέκα λεπτά ανοιχτήκαμε και ο Παναθηναϊκός είχε δύο ευκαιρίες, αλλά αυτό έγινε γιατί τα παίξαμε όλα για όλα».

Για τον στόχο της Ξάνθης: «Θέλουμε να σκαρφαλώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το νέο χρόνο που έχουμε δύσκολο ξεκίνημα. Φυσικά ενδιαφερόμαστε για την 5η θέση αν και είναι δύσκολο να την κατακτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: