Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Εφτάψυχη» Ρεάλ!! (video)

Μέρες γιορτών και η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε να κάνει... δώρα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Τελικά, η «βασίλισσα» δέχθηκε αυτό του Γκουαΐτα και με γκολ του Χεσέ στο 82’ νίκησε 3-2 την Βαλένθια!

«Εφτάψυχη» Ρεάλ! (video)
Πήγε να χάσει εντελώς την επαφή της με την κορυφή, αλλά τελικά «σώθηκε». Χάρη σε τέρμα του Χεσέ στο 82’ και ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα της Βαλένθια, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-2 μέσα στο «Μεστάγια» και παραμένει... σχετικά κοντά, στο -5 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την «βασίλισσα», που χάρη σε εκπληκτική ενέργεια του Ντι Μαρία, προηγήθηκε στο 28’. Αλλά, που να χαρεί; Έξι λεπτά αργότερα ο Πιάτι ισοφάρισε για τις «νυχτερίδες» και έφερε... ζόρια στους Μαδριλένους.

Ζόρια τα οποία κράτησαν εξίσου για λίγο, αφού στο 40’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, σκοράροντας βέβαια από θέση οφ σάιντ. Κι ενώ φαινόταν πως κάπως έτσι η Ρεάλ θα πάρει τη νίκη, ήρθε ο Ματιέ στο 62’ να φέρει για δεύτερη φορά το ματς στα ίσα και να δημιουργήσει σοβαρό θέμα στους φιλοξενούμενους.

Ο Αντσελότι βλέποντας την γκέλα να έρχεται, πέρασε στον αγώνα τον Χεσέ, στο 73’ και δέκα λεπτά μετά ο «μικρός» τον δικαίωσε, αφού σκόραρε το νικητήριο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης κι ενώ φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ της Βαλένθια, Γκουαΐτα για το τελικό 3-2!



Valencia 2-3 Real Madrid (All Goals) 22... από ourmatch



Θέλτα-Οσασούνα 1-1
Το ντέρμπι παραμονής στο Βίγκο δεν έβγαλε νικητή, με Θέλτα και Οσασούνα (1-1) να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις. 

Η έδρα συνεχίζει να «πληγώνει» την ομάδα του Λουίς Ενρίκα που συνεχίζει με μόλις ένα τρίποντο σε εννιά ματς στο «Estadio de Balaídos» τη φετινή σεζόν και παράλληλα μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή η Οσασούνα παρέμεινε για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη και δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από την τελευταία τριάδα, παρά το γεγονός πως ήταν αυτή που προηγήθηκε.

Ο Αρμεντέρος έβαλε σε θέση οδηγού το συγκρότημα του Γκαρσία από το 17ο λεπτό, όμως η Θέλτα που είχε την κατοχή της μπάλας κι έδειχνε ελαφρώς πιο απειλητική, ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα με τον Φερνάντες (34') για να μείνει το 1-1 ως το φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά, η 17η αγωνιστική:


Παρασκευή 20/12

Έλτσε – Μάλαγα 0-1
(6' Καμάτσο)

Σάββατο 21/12

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 1-2

Μπέτις – Αλμερία 0-1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 3-2

Γρανάδα – Σοσιεδάδ 1-3

Κυριακή 22/12

Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ 4-2

Χετάφε – Μπαρτσελόνα 2-5

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαγιεκάνο 2-1

Θέλτα – Οσασούνα 1-1

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3


Η επόμενη αγωνιστική:

Αλμερία-Γρανάδα
Μπαρτσελόνα-Έλτσε
Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Οσασούνα-Εσπανιόλ
Ράγιο Βαγιεκάνο-Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο
Σεβίλλη-Χετάφε
Βαλένθια-Λεβάντε Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: