Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δεν είπε... λέξη ο Αγγέλου!!

Η μετακίνηση του Αγγέλου από τον Άρη στην Εφές είναι δεδομένη, ωστόσο ο Έλληνας κόουτς δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά μετά νίκη επί του Πανιωνίου και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Δεν είπε... λέξη ο Αγγέλου
Ουδέν σχόλιο από τον Βαγγέλη Αγγέλου για την αποχώρηση του από τον Άρη και για την μετακίνησή του στην Εφές.

Παρότι ο μάνατζερ του τεχνικού των «κίτρινων» είχε επιβεβαιώσει για συμβόλαιο με τους Τούρκους για δυόμιση χρόνια λίγο μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο Έλληνας κόουτς δεν ανέφερε τίποτα προαναγγέλλοντας ότι θα μιλήσει επ΄ αυτού τη Δευτέρα και τονίζοντας ότι η μέρα αυτή ανήκει στον Άρη!

«Δεν θα μιλήσω για το θέμα που όλοι περιμένετε. Θα το κάνω αύριο. Δεν θα δεχθώ καμία ερώτηση, μη μπαίνετε στον κόπο να ρωτήσετε. Θα σας ενημερώσουμε με τη διοίκηση. Αυτή η μέρα ανήκει στον Άρη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η μπασκετική ανάλυση ωχριά μπροστά στην διάθεση των παικτών και το σπρώξιμο που πήραν από τον κόσμο. Είναι μια βραδιά ονειρική για μας, περιμέναμε μια τέτοια εμφάνιση. αυτά τα παιδιά παίρνουν ώρες πτήσεις και μπορούν να χαρίσουν χαρές στον κόσμο του Άρη. Περνάμε πολλά, εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, τους παίκτες, το σταφ, τους συνεργάτες. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολες οι 15 μέρες».

Από την πλευρά των παικτών ο εκ των κορυφαίων του Άρη, Γιάννης Αθηναίου, σχολίασε: «Το θέλαμε πολύ παρά. Γι’ αυτό το παιχνίδι συζητούσαμε όλη την προηγούμενη βδομάδα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ελευσίνα. Το μυαλό μας ξέφευγε και ταξίδευε στον σημερινό ημιτελικό. Μπήκαμε δυνατά, πήραμε μια διαφορά αλλά ξέραμε ότι δεν σημαίνει τίποτα γιατί ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή, γεμάτη ομάδα και περιμέναμε ότι θα αντιδράσει. Ευτυχώς όταν αντέδρασε μείναμε συγκεντρωμένοι και φτάσαμε στη νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Συνεχίζουμε γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: