Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε Κυβελίδη ο ΠΑΣ

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φοράει τους επόμενους έξι μήνες ο Λεωνίδας Κυβελλίδης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ανακοίνωσε Κυβελίδη ο ΠΑΣ
Ο Λεωνίδας Κυβελλίδης αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο. Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. «Θα προσπαθήσω μέσα από την πολύ δουλειά να φανώ αντάξιος των προσδοκιών» δήλωσε ο παίκτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κυβελλίδη, για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Λεωνίδας Κυβελλίδης δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του στο pasgiannina.gr:

"Έρχομαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος που έχει υψηλούς στόχους και πολύ κόσμο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη, τον προπονητή κο Σάκη Τσιώλη και τους συνεργάτες του, που με εμπιστεύονται. Θα προσπαθήσω μέσα από την πολύ δουλειά να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».

Ο Λεωνίδας Κυβελλίδης γεννήθηκε στις 8-2-1986, είναι επιθετικός, έχει ύψος 1,83 και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημίες Στρασβούργου (Γαλλίας), Πιερικός, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός, Κέρκυρα,

Δεν υπάρχουν σχόλια: