Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τον Γενάρη το μεγάλο «deal»

Μέσα στον Ιανουάριο θα συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. της «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ώστε να οριστικοποιηθεί το θέμα της εμπορικής ονομασίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Τον Γενάρη το μεγάλο «deal»
Καθημερινά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, έχοντας επαφές με τους στενούς του συνεργάτες και με στόχο να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Για αυτό τον λόγο ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» δεν θέλει να υπάρξει ούτε μία καθυστέρηση, ώστε το συντομότερο δυνατό να γίνει πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων οπαδών της ομάδας.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα είναι εκείνο της εμπορικής ονομασίας της «Αγια-Σοφιάς», αφού θα εξασφαλιστεί ένα σημαντικό ποσό που θα προστεθεί σε εκείνο που έχει συγκεντρωθεί και θα σημάνει την έναρξη των έργων.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει αναλάβει προσωπικά ο «τίγρης», ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με διάφορες εταιρείες και ήδη στα χέρια του υπάρχει ήδη μία άκρως ικανοποιητική πρόταση, όμως δεν θέλει να απαντήσει μέχρι να επιστρέψουν οι εκπρόσωποι της Sport Five – που είχε φέρει σε επαφή μαζί του ο Εστερχάζι – και είχαν υποσχεθεί ότι τον Γενάρη θα καταθέσουν και εκείνοι τις προσφορές τους.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Μελισσανίδης – όταν θα έχει όλες τις προτάσεις στα χέρια του – συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. και θα ενημερώσει εκτενώς όλα τα μέλη της «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. για να αποφασίσουν ποια εταιρεία θα δώσει το όνομά της στο νέο γήπεδο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει στην ΑΕΚ ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ και θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, που θα αφορά τα επόμενα 5 ή ακόμα και 10 χρόνια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: