Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Για άλλες ομάδες δίνεται πέναλτι, για μας όχι»

Με τη διαιτησία του αγώνα της Καλλονής με τον Εργοτέλη τα έβαλε ο τεχνικός της πρώτης, Γιάννης Ματζουράκης και ζήτησε σεβασμό προς την ομάδα του.

«Για άλλες ομάδες δίνεται πέναλτι, για μας όχι»
Η Καλλονή με τον Εργοτέλη έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague, χάνοντας και οι δύο αρκετές ευκαιρίες, αλλά ο προπονητής των γηπεδούχων τόνισε πως είναι κρίμα να βάζουν εμπόδια στην ομάδα του. Οι "μπλε" ζήτησαν πέναλτι σε ένα πέσιμο του Ντος Σάντος στο 77ο λεπτό.

«Δεν ήταν πέναλτι! Για μας δεν δίνεται! Για άλλες ομάδες μπορεί να δοθεί… Αλλά και στη φάση του Γιουκαρή έλειπε η κάρτα, κάπου θα είχε... πέσει η κάρτα. Η Καλλονή δεν μίλησε σε όλα τα 17 ματς και είναι τιμή για την διοίκηση μας που έχει τέτοια υπομονή», επεσήμανε ο 64χρονος προπονητής.

«Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και εμείς στο δεύτερο. Να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά για το βάρος που κουβαλούν στον ώμο τους. Να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που μας δίνουν κουράγιο. Τελείωσε ο πρώτος γύρος και λέω πως πρέπει να μας σεβαστούν λίγο. Κρίμα να μας βάζουν τόσα εμπόδια», κατέληξε ο Ματζουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: