Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Κόντης στο Metropolis: «Διογκωμένα και υπερβολικά τα στοιχεία του πορίσματος»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τα 13.000 ευρώ που φέρεται σύμφωνα με το πόρισμα της Nexia να είναι η μηνιαία αμοιβή του: «Ο Αντωνίου στον Παναθηναϊκό έπαιρνε 500.000 ευρώ το χρόνο.Υπήρχαν ομάδες μικρομεσαίες, όχι του μεγέθους του Άρη δηλαδή, που οι τεχνικοί διευθυντές έπαιρναν περισσότερο. Για μένα είναι μικρό το ποσό, δεδομένου του γεγονότος ότι εκείνη την εποχή το προπονητικό τιμ εισέπραττε περίπου 2 εκ. ευρώ. Σε ομάδες του εξωτερικού οι αμοιβές των τεχνικών διευθυντών είναι παραπλήσεις με αυτές του τεχνικού τιμ. Είχα προτάσεις να πάω στον Παναθηναϊκό με πολύ περισσότερα χρήματα.

Και στην τελική δεν θεωρώ πως αυτά τα 13.000 ευρώ είναι η αιτία που ο Άρης έφτασε σε αυτήν την κατάσταση. Επί της θητείας μου έφερε πολλά έσοδα στον Άρη. Αν δεν έγινε σωστή διοικητική διαχείριση δεν είμαι εγώ υπεύθυνος. Πολλοί ήλπιζαν ότι με την δημοσιοποίηση του πορίσματος θα έβρισκαν πάτημα να με κατηγορήσουν. Τώρα που απογοητεύονται αφού δεν έχουν το παραμύθι που θα ήθελαν τα βάζουν με τα 13.000 ευρώ».

Για τα όσα αναφέρει το πόρισμα της Nexia: «Θεωρώ πως είναι διογκωμένα και υπερβολικά τα περισσότερα στοιχεία του πορίσματος και καλό θα είναι να διερευνηθούν από τις εισαγγελικές αρχές».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: