Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πολλές υποσχέσεις!!

Πολλές υποσχέσειςΥποσχέσεις για έναν καλύτερο β’ γύρο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας άφησε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι του για το 2013!

Οι πράσινοι απέναντι στην Skoda Ξάνθη πήραν τη νίκη αλλά κατάφεραν να δώσουν λόγους στους οπαδούς τους να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο από το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να απαντήσουν και μάλιστα, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο!

Για πρώτη φορά μετά από –ομολογουμένως- πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και μια φιλοσοφία στο παιχνίδι του τα οποία δεν διαφοροποιούνται.

Δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη ότι η δουλειά του Αναστασίου -αν ο ίδιος και δεν κάθισε χθες στον πάγκο λόγω της τιμωρίας- έχει αρχίσει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα να αφήνει περιθώρια για βελτίωση.

Σε αυτά τα περιθώρια αναφέρθηκε και ο Γιάννης Βονόρτας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι…

«Είναι μία νεανική ομάδα η οποία φαίνεται καθαρά ότι όσο περνάει ο καιρός δένει περισσότερο. Τα νέα παιδιά βρίσκουν τα πατήματά τους και παίρνουν εμπειρίες. Είναι βελτιωμένοι κοντά στους έμπειρους. Η αρχική εικόνα δεν ήταν ίδια με τώρα. Η σημερινή ανατροπή δείχνει ότι έχουμε πίστη και στο δεύτερο γύρο θα έχουμε καλύτερη εικόνα», ανέφερε το μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και άμεσος βοηθός του Γιάννη Αναστασίου.

Πλέον οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός επιθετικού για να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει η αποχώρηση του Φιγκερόα. Μέτα τις γιορτές εκτιμάται ότι θα έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Αργεντινού στην ομάδα.

Αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι με τον νέο χρόνο αναμένεται να είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί σε 90λεπτό ο Μπεργκ, όπως και ο Μπαϊράμι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: