Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Έδειξαν τη σημαίνει η φανέλα της Βέροιας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Βέροιας στην Τρίπολη και την ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

«Έδειξαν τη σημαίνει η φανέλα της Βέροιας»
Χαρούμενος από τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο τεχνικός της Βέροιας, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Αρκάδες για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά:


«Ευχαριστώ τον Αστέρα για τη φιλοξενία. Κάναμε και προπόνηση στα γήπεδα τους. Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό για τη σωτηρία μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και είχαμε καλό ρυθμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στο δεύτερο μέρος είπαμε να κάνουμε αντεπιθέσεις, είχαμε ευκαιρίες, αλλά ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα που μας δημιούργησε προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου. Έδειξαν τι σημαίνει η φανέλα της Βέροιας. Ήρθαμε 15 παιδιά και τα δώσαμε όλα. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: