Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Χαμός από λάθη στην Τούμπα»

Πολλά λάθη υπήρξαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με την ανάλυση που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Χαμός από λάθη στην Τούμπα»
Πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ του ΠΑΟΚ, γκολ που δεν μέτρησε για τον Λεβαδειακό και πολλά ακόμη λάθη υπήρξαν από τον διαιτητή Θάνο και τους βοηθούς του στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Χρήστος Ακρίβος, Λάζαρος Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

«Ο Μάνταλος είναι καλός διαιτητής και είχε την ψυχολογία του αγώνα, αφού το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ο ΟΦΗ προερχόταν από την κακή διαιτησία στην Ξάνθη και ήταν μία χειροβομβίδα για όλους. Άψογος και εκείνος και οι βοηθοί».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1
Διαιτητές: Αθανάσιος Γιάχος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Αντώνιος Καρατζίκας
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

«Υπάρχει ένα λάθος στο 47’, όπου ο Καραμάνος έπεσε άσχημα στον αντίπαλό του και έπρεπε να δοθεί πέναλτι - χωρίς δοθεί κάρτα επειδή δεν υπήρχε πρόθεση».

ΑΠΟΛΛΩΝ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
Διαιτητές: Μιχαήλ Βοσκάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Κωνσταντίνος Ποντίκης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης

«Ο διαιτητής δεν είναι τιμωρός για να μοιράζει κάρτες και να σφυράει με μανία. Ο διαιτητής είναι σαν την… πωλήτρια και… ψήνει τον πελάτη για πουλήσει ένα πουκάμισο. Πρέπει να είναι γλυκός για να έχει ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο Βοσκάκης κάπου τα έχει μπερδέψει. Υπάρχει ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, όταν ο Αλβάρες είναι στο έδαφος, όπου σε δεύτερη φάση σηκώνει το χέρι του και η μπάλα χτυπάει εκεί. Η δεύτερη κίτρινη – κόκκινη, επειδή γέλασε στην υπόδειξη του βοηθού. Ήταν πολύ αυστηρή αυτή η κόκκινη».

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Π.Α.Ο.Κ. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Κοσμάς Χαρίσης, Γεώργιος Πασχάλης
4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας

«Ο Θάνος το έπαιζε άνετος και δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Στο πρώτο ημίχρονο όταν υπάρχουν τραβήγματα, θα πρέπει να δίνουν τα πέναλτι. Τραβάει ένας παίκτης του Λεβαδειακού τη φανέλα του Αθανασιάδη και παραλίγο να την πάρει σουβενίρ. Από εκεί και πέρα, γίνεται χαμός από λάθη από τους βοηθούς. Ο Λεβαδειακός έβαλε γκολ κανονικό στο 71’, όμως το ακύρωσε και οι τρεις διαιτητές απέτυχαν».

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0
Διαιτητές: Χρήστος Μήτσιος, Δημήτριος Τάτσης, Γεώργιος Καλφόγλου
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας

«Ο Μήτσιος ντύθηκε... Άγιος Βασίλης και δεν έδωσε κόκκινη και πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη, αφού ο Σαρρής τραβάει τον Ντο Σάντος. Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που λέμε ότι ο βοηθός μπορεί να βοηθήσει, αφού έχει την φάση μπροστά του και έπρεπε να βοηθήσει τον».

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ 0-0
Διαιτητές: Γεώργιος Δασκαλόπουλος, Φλώριος Ελευθερίου, Νεκτάριος Παστρωμάς
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής

«Ο Δασκαλόπουλος ήταν πολύ καλός, με τους βοηθούς να κάνουν κάτι μικρολαθάκια. Στο 67’ υπάρχει μία φάση για το αν πέρασε ή όχι η μπάλα τη γραμμή. Ο παίκτης της Βέροιας απέκρουσε κανονικά την μπάλα και δεν υπάρχει γκολ».

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Διαιτητές: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Σπυρίδων Γουργιώτης, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Νικόλαος Ανούσος

«Άριστη η διαιτησία του Δημητρόπουλου και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-1
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιάρας, Ηλίας Αλεξέας, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης

«Πατάει γερά στα πόδια του ο Στυλιάρας, κάνει καλές διαιτησίες και πέρασε από το γήπεδο χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί του. Στη φάση που διαμαρτυρήθηκε ο Βάλλας, δεν υπάρχει θέμα - υπάρχει φάουλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: