Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αμπέντ: «Γίνεται σωστή ομαδική δουλειά»

Ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη με 2-1 επί της Ξάνθης. Ο Μεχντί Αμπέντ έβαλε δύο γκολ, το δεύτερο με τρομερό σουτ, όμως θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια.

Αμπέντ: «Γίνεται σωστή ομαδική δουλειά»
Πέτυχε δύο γκολ και… καθάρισε για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ξάνθη.

Μάλιστα το δεύτερο ήταν... γκολάρα, με δυνατό σουτ, έπειτα από στρώσιμο του Νάνο.

Ο λόγος για τον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στον Παναθηναϊκό γίνεται σωστή συλλογική δουλειά:

«Με τον προπονητή μας ψάχνουμε συνεχώς για τρόπους σκοραρίσματος. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να βελτιωθούμε. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία ότι εγώ πέτυχα δύο τέρματα. Το καλό είναι ότι δείξαμε συλλογικά την ικανότητά μας, ενώ θέλω να επισημάνω ότι όλα τα οφείλω στους συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού.


Ζητούμενο η σταθερότητα για τον Δώνη
 
Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και το 2-1 επί της SKODA Ξάνθης ήταν μετά το παιχνίδι ο Χρήστος Δώνης, που τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της.


Φυσιολογικά, εν μέρει, θεωρεί ο Χρήστος Δώνης τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού. Τονίζει, όμως, πως η ομάδα θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας, θέλαμε τη νίκη και το καταφέραμε. Ήμασταν καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειληθήκαμε. Έχουμε μπροστά μας την διακοπή και επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Είμαστε μια νεανική ομάδα και τα σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν, όμως πρέπει να βάλουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, κοιτάμε πάντα την κορυφή και θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα στο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: