Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Πρώτος στόχος ο Γιαννάκης»

mt_807748_SYNENTEYKSH_TYPOY_KAE_ARHS_23-12-2013
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Χρήστος Γαλιλαίας, φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και την μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο χθεσινός στόχος επετεύχθη, μεγάλη στιγμή για τον Άρη μετά από πολλά χρόνια. Νομίζω το πιο σημαντικό που εισπράξαμε είναι ότι η ομάδα έδωσε χαρά στον κόσμο , έναν κόσμο που είναι πικραμένος από τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη. Σήμερα τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα με την αποχώρηση του Αγγέλου, ο ίδιος μας έχει ενημερώσει εδώ και 2.5 βδομάδες και του ασκήθηκαν φοβερές πιέσεις για να φύγει κατευθείαν. Αλλά ο ίδιος άσκησε βέτο ότι δεν θα έφευγε πριν από τον ημιτελικό».
Για την αντίδραση των παικτών: «Υπήρχε μια συσπείρωση από τα παιδιά μέσα στο γήπεδο όπου φάνηκε ότι τα παιδιά ήθελαν να του κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Οι παίκτες το μάθανε δυο μέρες πιο πριν. Το διαχειρίστηκαν πολύ σωστά και με πολύ μεγάλη ωριμότητα».
Για τον Αγγέλου: «Είναι μεγάλη πρόκληση για τον Αγγέλου, μια εξέλιξη την οποία την άξιζε βάση την πορεία του και τις ικανότητες του. Εμείς χαρήκαμε για αυτόν γιατί τον εκτιμούμαι σαν άνθρωπο αλλά και σαν προπονητή. Εννοείται ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για να επιστρέψει όποτε θέλει.
Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το ποιος θα τον αντικαταστήσει, δεν θέλουμε να κάνουμε γρήγορες κινήσεις η οποίες μπορεί να βλάψουν την ομάδα. Έχουμε κάνει επαφές με κάποιους προπονητές, κάποιοι είναι ελεύθεροι κάποιο δεν είναι, κάποιοι είναι από Ελλάδα, ενώ υπάρχουν και κάποια ονόματα από το εξωτερικό. Μέχρι το επόμενο παιχνίδι πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις .Το σημαντικότερο είναι να παρθεί μια απόφαση με ηρεμία και ωριμότητα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου φεύγει σαν άκρως επιτυχημένος από την ομάδα του Άρη».
Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Θα ήταν ευχής έργο να έχουμε τον Γιαννάκη προπονιτή, νομίζω ο κάθε φίλος του Άρη θα χαιρόταν με μια τέτοια εξέλιξη. Θα είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον ίδιο αλλά είναι στις σκέψεις μας. Σίγουρα θα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, τόσο με την Κίνα όσο και με τα οικονομικά δεδομένα».
Για την πρόκριση στον τελικό: «Η συμμετοχή σε τελικό σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για την ομάδα, αλλά θέλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί μέχρι τότε ακολουθούν πολλά και σημαντικά παιχνίδια.
Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή , να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και να προσηλωθούμε στις τωρινές μας υποχρεώσεις».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: