Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αγγέλου: «Το οφείλω στη διοίκηση και στους παίκτες»

Τη διοίκηση , τους παίκτες, αλλά και τους φίλους του Άρη ευχαρίστησε ο Βαγγέλης Αγγέλλου για τον τρόπο που υποδέχθηκαν τη… μεταπήδηση του στην Εφές. «Σας οφείλω», δήλωσε.

Αγγέλου: «Το οφείλω στη διοίκηση και στους παίκτες»
Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Εφές Ανατολού και θα βρει στο δρόμο του τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Top 16» της Ευρωλίγκας. Σε συνέντευξη Τύπου που έγινε αφορμή την αποχώρηση του από τον Άρη, ο οποίος χθες προκρίθηκε στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε την ομάδα(παίκτες, διοίκηση), αλλά και τον κόσμο της για το πώς αντιμετώπισαν την είδηση.

Επιπλέον, τόνισε ότι οφείλει σε όλους τους παραπάνω, διότι με τη βοήθεια τους, κατάφερε να πάρει τη… μεταγραφή.
«Για μένα όλο αυτό πρέπει να το κάνουμε σαν συνέχεια, όπως είναι το παιχνίδι. Ο αγώνας του Άρη δεν θα τελειώσει ποτέ. Εγώ είμαι μικρός και λίγος να ερμηνεύσω την ιστορία του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος το ότι συμμετείχα σε αυτή τη προσπάθεια. αναλαμβάνω την ευθύνη της διαχείρισης αυτής της πρότασης και ευχαριστώ τους παίκτες και τη διοίκηση και τους φίλους γύρω από την ομάδα για στον τρόπο που είδαν την πρόταση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στην ομάδα, γι’ αυτή τη συνεργασία, την πολύπλευρη συμπαράστασή τους, όταν έδιναν δύναμη και κουράγιο για την προσπάθεια».

Ο 41χρονος τεχνικός ευχαρίστησε έναν- έναν τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του, αλλά και όλα τα μέλη του Άρη. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με έφεραν εδώ, τον πρόεδρο, τον κ. Γαλιλαία, τον κ. Κουρόγλου, τον κ. Σαμολαδά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου εδώ, τον Σάββα Καμπερίδη, τον Θανάση Μολυβδά, τον Παναγιώτη Ζάλογγο, τον Παρασκευά Μουρατίδη, που τσακωνόμασταν, αλλά είναι πολύτιμος συνεργάτης και για τους παίκτες τι να πω; Τους είπα χθες ότι ‘θέλω να σας πω ότι αυτό που έγινε στα 52 μου χρόνια, σε αυτή την πρόταση έχετε συμμετοχή και στη διοίκηση. Σας οφείλω”. Η ομάδα δίνει τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την πορεία της, που μπορεί όλο αυτό το συναισθηματικό, να γυρίσει μπούμερανγκ, πρέπει να κρατήσουν την ομάδα και την συγκέντρωσή τους, γιατί δύσκολα θα μαζευτεί ένα άσχημο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι ο καινούριος καπετάνιος στο καράβι θα είναι άνθρωπος που με τη συνεργασία διοίκησης και παικτών θα έχει τη δύναμη και την αντοχή να συνεχίσει αυτό που ξεκινήσαμε», κατέληξε ο νέος τεχνικός της Εφές Ανατολού.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις που δημοσιογράφων για

-το πώς βγήκε το θέμα στον αέρα πριν τον ημιτελικό

«Εγώ δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό το πράγμα. Είχε γίνει εδώ και 15 μέρες, είχαμε συζητήσει. Ήταν σημαντικά τα ματς με Ελευσίνα και Πανιώνιο. Εμένα μου είπαν ότι αυτό βγήκε από την Τουρκία. Προσπαθήσαμε να μη βάλουμε αρνητικές σκέψεις. Μπορεί να ισχύει και αυτό, αλλά δεν θέλαμε να το βάλουμε για να χαλάσουμε το μυαλό μας. Εμείς είχαμε προτεραιότητες για τα παιχνίδια και θέλαμε να ξέρουμε οι παίκτες την αλήθεια και ο επαγγελματισμός τους, τους οδήγησε σε αυτή τη νίκη».

-το αν είναι ηθικό το θέμα της αποχώρησής του και απάντησε πως «Με κάποια μάτια ίσως να μην το δεις ηθικό, αλλά τίμιο ήταν σίγουρα».

-το αν αισθάνεται ότι αφήνει κάτι στη μέση τόνισε:

«Αισθάνομαι κομμάτι μιας σκυταλοδρομίας, πήρα μια σκυτάλη και τη δίνω σε κάποιον άλλον. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε μη το κάνεις ήταν η γυναίκα μου. Ένιωσα ότι εγκαταλείπω, αλλά το μπάσκετ δεν έχει ισοπαλία και πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Δεν μπορώ να απαιτήσω να σεβαστεί την απόφασή μας. Άφησα και ένα μεγάλο συμβόλαιο το καλοκαίρι, εφάμιλλο με αυτό. Σε αυτή την ερώτηση, αυτά που χάνω τα έχω μέσα μου, δεν θέλω να τα δημοσιοποιήσω. Αυτό που μένει είναι ότι η ομάδα το Σάββατο έχει ένα παιχνίδι. Πρέπει να μη μείνει ο μηχανισμός της ομάδας στο πρόσωπο».

- το αν μίλησε για τον διάδοχό του: «Συζήτησα. Δεν πρότεινα. Εγώ είπα για Δημήτρη Πρίφτη, Φώτη Κατσικάρη, τον Μίλαν Μίνιτς. Άκουσα για τον Νέναντ Μάρκοβιτς, σήμερα ο πρόεδρος μου είπε για τον Κώστα Μίσσα. Ο Αρβανίτης δεν παραμυθιάζεται».

-το αν το βλέπει σαν ευκαιρία ζωής και απάντησε πως «εμένα μου αρέσει ότι τρώω να είναι καμμένο. Δεν έχω στρες καριέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: