Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Επεισόδια στο Αιγάλεω-AEK!! (video)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Εισβολή και ανταλλαγή αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, διέκοψε το ζέσταμα των ομάδων.

Επεισόδια στο Αιγάλεω-AEK (video)
Ποδαρικό με… βία έγινε στη Γ’ Εθνική.

Περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα η μία πλευρά στην άλλη.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν και παρατάχθηκαν ανάμεσα στις δύο μαχόμενες ομάδες οπαδών, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποχώρησαν για τα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν.

Μετά από περίπου 15 λεπτά η τάξη αποκαταστάθηκε απομακρύνθηκαν και οι τελευταίοι οπαδοί από τον αγωνιστικό χώρο, αν και η ανταλλαγή αντικειμένων εξ αποστάσεως συνεχίστηκε.

Η αστυνομία προκειμένου να αρχίσει το ματς ζήτησε από τις διοικήσεις των δύο ομάδων να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνει το παραμικρό στη συνέχεια προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα διακοπεί το ματς και θα διαταχθεί η εκκένωση του γηπέδου.

Δείτε ένα σχετικό video...




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: