Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

«Κίνητρο το αήττητο»

Να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θέλουν στον Παναιτωλικό.


«Κίνητρο το αήττητο»
Να διατηρήσουν το αήττητο εντός έδρας θέλουν στον Παναιτωλικό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης, ενόψει της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (5/1).

Ο μεσοαμυντικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας τους, να παίξουν με ρυθμό και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο που θα τους αποβάλει το άγχος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
«Είναι αμφίρροπο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όλες οι ομάδες που παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να κερδίσουν. Η έδρα είναι το δυνατό μας στοιχείο και πιστεύω θα έχουμε πολύ πάθος και δύναμη. Έχουμε ρυθμό και νομίζω πως σημαντικότερο ρόλο θα παίξει το πάθος».

Για το δυνατό στοιχείο του Παναθηναϊκού:
«Το δυνατό στοιχείο του Παναθηναϊκού νομίζω είναι ο ενθουσιασμός που έχουν οι παίκτες, διαθέτει αρκετούς νεαρούς που θέλουν να αποδεικνύουν πως είναι καλοί παίκτες και μπορούν να διατηρήσουν την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναιτωλικός:
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 90 λεπτά. Το θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Θα μας βοηθήσει ένα καλό αποτέλεσμα ούτως ώστε να μην έχουμε άγχος στη συνέχεια».

Για το αήττητο της έδρας:
«Σε κάθε αγώνα είναι κίνητρο το αήττητο της έδρας. Προσπαθούμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να μη δεχόμαστε κάποιο γκολ. Κάθε ομάδα που έρχεται στο Αγρίνιο το σκέφτεται αυτό και ξέρει πως θα έχει δύσκολο έργο απέναντί μας».

Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού:
«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν συνολικά καλή εικόνα και ποιότητα. Έχουν ενθουσιασμό και υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν μεγάλο ταλέντο και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: