Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μάουρερ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Να μπουν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένοι και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν ζήτησε από τους παίκτες του ο Ράινερ Μάουρερ ενόψει της αναμέτρησης το ΠΑΟΚ.

Μάουρερ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Δύσκολη χαρακτήρισε ο Ράινερ Μάουρερ την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός της ακριτικής ομάδας τόνισε πως θέλουν να συνεχίσουν το σερί των αήττητων παιχνιδιών που έχουν στις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά», παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Ακόμη, αναφέρθηκε στον στόχο της Ξάνθης που δεν είναι άλλος από το να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αν και τόνισε πως έχουν δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλή ομάδα και πηγαίνει καλά και στην Ευρώπη και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Αυτό που πρέπει να είναι να παίξουμε καλύτερα απ' ότι με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι δεδομένου ότι θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του αλλά αυτό που προέχει είναι να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για την πορεία της ομάδας στην έδρα της: «Φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο να το δεχτεί αυτό».

Για το πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω τον κ. Στέφενς από τη Γερμανία. Ο ΠΑΟΚ θα προσέξει πολύ την άμυνά του. Έχει καλούς παίκτες επιθετικά οπότε θα πρέπει να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιθετική ομάδα κυρίως εντός έδρας. Έχω παίξει κόντρα στον κ. Στέφενς και πρέπει να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα αλλά πρέπει να έχουμε ισορροπία και να μην δώσουμε στον αντίπαλο το δικαίωμα για να δημιουργήσει φάσεις».

Για το αν υπάρχει κίνητρο στους παίκτες να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία:
«Θέλουμε να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτή τη στιγμή όλοι είναι πολύ κοντά αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ασφαλώς έχουμε ελπίδες αλλά θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: