Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

«Βλέπει» Ιωαννίδη ο Άρης!

Την περίπτωση απόκτησης του Νίκου Ιωαννίδη, που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται δανεικός στη Χάνσα Ροστόκ, εξετάζουν στον Άρη.

«Βλέπει» Ιωαννίδη ο Άρης
Την ώρα που… μαίνεται η μάχη με τον Πλατανιά για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο Άρης έχει βάλει στο στόχαστρο έναν ακόμη παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται δανεικός στη Γερμανία.

Ο λόγος για τον Νίκο Ιωαννίδη, τον 19χρονο επιθετικό που παίζει στη Χάνσα Ροστόκ με την οποία έχει 4 γκολ σε 16 εμφανίσεις στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας.

Ο νεαρός φορ έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» και είχε τρία γκολ την περασμένη περίοδο στο NextGen Series (κάτι σαν… Champions League Νέων). Οι «κίτρινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν δανεικό τον Ιωαννίδη για να έχουν μία επιπλέον λύση για τη γραμμή της επίθεσης.

Σε ό,τι αφορά στον Βλαχοδήμο, εξελίξεις στην υπόθεσή του θα υπάρξουν από Τρίτη. Οι πιθανότητες των «κίτρινων» θα αυξηθούν εφόσον νικήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και αποκτήσει περισσότερες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Βαλεντίνος Βλάχος για να αρχίσουν προπονήσεις και θα υπολογίζονται για το επόμενο ματς με την Καλλονή. Αμφότεροι αναμένεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: