Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μάζευε κι ας είν’ και ρώγες!!

Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μην χάσεις. Κάπως έτσι, Βέροια και Πλατανιάς συμβιβάστηκαν στο τελικό 2-2 και πήραν από ένα βαθμό στην προσπάθειά τους για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Μάζευε κι ας είν’ και ρώγες!
Και οι δύο ομάδες προηγήθηκαν στο σκορ από μία φορά. Καμία, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς και κάπως έτσι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Βέροια και Πλατανιάς έμειναν στο 2-2 για την 18η αγωνιστική και έβαλαν στο... σακούλι τους έναν πόντο που μπορεί στο φινάλε να φανεί καθοριστικός.

Η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε με τον Μπεν (22’), τα γκολ των Κατάι (44’) και Τόρες (64’) έφεραν το ματς... τούμπα, αλλά στο 76’ ο Μπάρμπας διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Στους 15 πόντους οι γηπεδούχοι που ανέβηκαν τρίτοι απ' το τέλος, στους 19 αυτή του Αναστόπουλου.

Το ματς:


Ο Πλατανιάς μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι, είχε τον Κατάι σε πολύ καλή κατάσταση και έφτασε μια... ανάσα απ’το γκολ στο 5’ όταν ο Τόρες νικήθηκε σε τετ-α-τετ. Σιγά-σιγά η Βέροια ισορρόπησε το παιχνίδι και τελικά έφτασε στο γκολ στο 21’ όταν η μπάλα έφτασε στον Μπεν μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιωργαλλίδη για το 1-0. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στους Κρητικούς, με τον Καντιμοίρη να κρατάει το προβάδισμα της ομάδας του στο τετ-α-τετ με τον Μπέλιτς!

Και σα να μην έφτανε αυτό, λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Τετέ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι της «βασίλισσας» και παρέμεινε το 1-0. Εν τέλει, η υπεροχή των φιλοξενούμενων δικαιώθηκε και έφερε αποτέλεσμα, καθώς στο 44’ ο κορυφαίος του αγωνιστικού χώρου Κατάι έπιασε ένα φοβερό σουτ και έγραψε το 1-1, σε ένα καθοριστικό σημείο και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Κι ενώ τα πρώτα λεπτά της επανάληψης δεν έκρυβαν κάποια... συγκίνηση, στο 66’ ήρθαν τα πάνω-κάτω! Ο Μπέλιτς σέντραρε ωραία, ο Τόρες βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά «νίκησε» τον Καντιμοίρη, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αναστόπουλου! Η Βέροια έδειχνε να ‘χει χάσει εντελώς τη δυναμική της, να δείχνει «σοκαρισμένη» από την ανατροπή του σκορ και να μην μπορεί να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις για την εστία των Κρητικών.

Ωστόσο, στο 76’ ο Μπάρμπας της έδωσε νέα... ώθηση! Ο άσος των γηπεδούχων έκανε την κατάλληλη στιγμή την προβολή και ισοφάρισε σε 2-2, δίνοντας δραματικό φινάλε στο παιχνίδι. Και παραλίγο, οι παίκτες του Ντόστανιτς να πάρουν ξανά προβάδισμα, όταν στο 80’ ο Σιόντης έχασε τεράστια ευκαιρία για αυτό! Εν τέλει, στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε το σκορ, με το 2-2 να μένει ως το φινάλε και την Βέροια να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αμαραντίδη.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (90’ Βεργώνης), Καλτσάς (71’ Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Σιόντης (84’ Παυλίδης)

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης, Μοχάμεντ, Κοτταρίδης

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντεζ, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Τόρες, Κατάι, Μπέλιτς (90’ Μπεριάν)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Τσοντάκης, Ντεντάκης, Γιακουμάκης, Σουκιάς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: