Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Φλουρί στα… δύο!!

Ισόπαλο χωρίς σκορ το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ, με τους κυανέρυθρους να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των κρητικών.

Φλουρί στα… δύο
Ο Πανιώνιος ήθελε αλλά δεν μπορούσε… Αντίθετα με τον ΟΦΗ που δεν έδειξε διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να δημιουργήσει φάσεις στην εστία των γηπεδούχων.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη να κολλήσει στο… μηδέν με τις δύο ομάδες να ξεκινούν τον β’ γύρο με έναν βαθμό.

Το παιχνίδι
Αρκετά κακό το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Σε όλη του διάρκεια ο Πανιώνιος φαινόταν να αναζητά περισσότερο το γκολ. Παρόλα αυτά οι «κυανέρυθροι» και είχαν τον τρόπο να «σπάσουν» την άμυνα του ΟΦΗ.

Πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή, καμία όμως καλή φάση μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων. Αντ’ αυτών κόρνερ τα οποία τα είχαν κερδίσει οι παίκτες του Πανιώνιου.

Από αυτά προήρθε και η καλύτερη φάση στο πρώτο 45λεπτό. Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης οι κυανέρυθροι εκτέλεσαν το κόρνερ. Η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ. Εκεί ήταν ο Ζαχαράκης ο οποίος την είδε να καταλήγει μπροστά του. Έκανε το σουτ χωρίς όμως να βρει στόχο.

Αντίστοιχη εικόνα στον αγώνα και από τις δύο ομάδες. Μόνη διαφορά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έδωσε προσπάθησε να απειλήσει. Περισσότερο όμως εκμεταλλευόμενος κάποια αδράνεια στην άμυνα του Πανιώνιου.

Και πάλι οι κυανέρυθροι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν την μπάλα περισσότερο. Έφταναν στην εστία του ΟΦΗ αλλά δεν είχαν τον τρόπο να βγάλουν κάποιον παίκτη τετ-α-τετ με τον Φερνάντες.

Προσπάθησαν μέσω κάποιας εκτέλεσης "στημένου" να βρεθούν κοντά στο γκολ. Σε κάθε περίπτωση ο Φερνάντες ήταν σε καλή θέση και εύκολα έβαζε τέλος σε κάθε... ελπίδα για ένα γκολ.

Καλύτερη... τελική η προσπάθεια του Αραβίδη με ένα σουτ που έκανε μέσα από τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ. Η μπάλα όμως έφυγε ψηλά από τα δοκάρια του Φερνάντες.

Η μόνη καλή στιγμή για τους Κρητικούς, ήταν ένα σουτ που έκανε ο Περογαμβράκης μέσα από την μεγάλη περιοχή του Πανιώνιου, με την μπάλα να φεύγει αρκετά ψηλά.



Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Ζαχαράκης (70' Παναγιωτούδης), Μητρόπουλος, Ντούνης (87' Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου (84' Λαμπρόπουλος), Καλαϊτζιτς (7' Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (77' Μπανούσης)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: