Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Πήγε να «κλέψει» Λεβαντόφσκι η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως επιχείρησε την ύστατη στιγμή να αρπάξει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέσα από τα χέρια της Μπάγερν. Η αντίδραση των Βαυαρών, που έκαναν λόγο για «αιτία πολέμου».

Πήγε να «κλέψει» Λεβαντόφσκι η Ρεάλ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υπέγραψε χθες πενταετές συμβόλαιο στην Μπάγερν, που θα του αποφέρει συνολικά 60 εκατ. ευρώ και θα ενεργοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ. Το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» αποκαλύπτει σήμερα πως η Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε την ύστατη στιγμή να αρπάξει τον Πολωνό επιθετικό.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, ήθελε τον Λεβαντόφσκι στην ομάδα του από τον περσινό ημιτελικό του Champions League, όταν είχε πετύχει τέσσερα γκολ σε βάρος της. Το Δεκέμβριο, μάλιστα, φέρεται να μετέφερε μέσω δικηγόρου πρόταση που προέβλεπε εξαετές συμβόλαιο με 9,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και πριν υπογραφής 10 εκατ. ευρώ, καθώς και 14 εκατ. ευρώ ως προμήθεια για τον ατζέντη του.

Αυτό φέρεται να έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων της Μπάγερν όσο βρίσκονταν στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και προκάλεσε την οργή του προέδρου, Ούλι Χένες, ο οποίος έκανε λόγο για «αιτία πολέμου».

Ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι επιβεβαίωσε την πρόταση λέγοντας πως «… από σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα σαν τη Ρεάλ έπρεπε να ακούσουμε την προσφορά της, αλλά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να χαλάσουμε τη συμφωνία με την Μπάγερν από τη στιγμή που είχαμε δώσει το λόγο μας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: