Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Προ των πυλών η ανταλλαγή Γκασόλ-Μπάινουμ!!

Πολύ προχωρημένες είναι πλέον οι συζητήσεις μεταξύ Λέικερς και Καβαλίερς για την ανταλλαγή Πάου Γκασόλ-Άντριου Μπάινουμ.

Προ των πυλών η ανταλλαγή Γκασόλ-Μπάινουμ
Αν και φαινόταν να ναυαγεί, τελικά η ανταλλαγή Πάου Γκασόλ-Άντριου Μπάινουμ μεταξύ Λέικερς και Καβαλίερς είναι προ των πυλών.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών προχώρησαν πολύ τα ξημερώματα της Κυριακής και είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς την Τρίτη το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ γίνεται εγγυημένου και θα του αποφέρει τα υπόλοιπα 6,3 εκατ. δολάρια που προβλέπονται από τη συμφωνία.

Ενδεχόμενη συμφωνία θα αποδυναμώσει αγωνιστικά τους Λέικερς, που αναμένεται να αποδεσμεύσουν άμεσα τον Μπάινουμ ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα τραυματισμών στα γόνατα. Ωστόσο από την άλλη πλευρά θα κερδίσουν περίπου 20,7 εκατ. δολάρια σε μισθούς και φόρο πολυτελείας.

Ο 33χρονος Γκασόλ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, έχει φέτος 15,3 πόντους, 9,5 πόντους και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ ο 26χρονος άσος των «ιπποτών», που μέχρι προ διετίας έπαιζε στους Λέικερς, έχει 8,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: