Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Κλοπ: «Η ομάδα είναι πάνω από κάθε παίκτη»

Αυτό που έπαθε ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Γκέτσε τον περασμένο Μάϊο φαίνεται πως του έχει δημιουργήσει ένα στομάχι από μπετό. Γι’ αυτό και δεν ταράχτηκε με την μεταγραφή του Λεβαντόφσκι.

Κλοπ: «Η ομάδα είναι πάνω από κάθε παίκτη»
Η μεταγραφή -που θα ισχύσει το προσεχές καλοκαίρι- του Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δεν «χαλάει» τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει πως τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει την ομάδα που έχει δημιουργήσει και δεν διστάζει να το πει και δημοσίως.

« Οι παίκτες μπορούν να πάνε σε οποιαδήποτε ομάδα θέλουν, αλλά η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πάνω από κάθε παίκτη. Όλα είναι θέμα σωστού προγραμματισμού και πλάνου. Τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλουμε και δεν έχω καμία αμφιβολία γι ’ αυτό», δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δείχνοντας πως ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία παρά την απουσία του «Λέβα» από το οπλοστάσιό του.

Από την πλευρά του ο Πολωνός επιθετικός θέλησε να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας πως θα είναι 100% συγκεντρωμένος στο νυν σύλλογό του: « Θέλω να ξέρουν οι οπαδοί της ομάδας πως θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όσο καιρό θα βρίσκομαι στο σύλλογο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: