Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Καν’ το όπως πέρσι…!

Το αήττητο σερί του θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε την Skoda στην Ξάνθη με οδηγό την περσινή αντίστοιχη αναμέτρηση.

Καν’ το όπως πέρσι…
Στην άκρη αφήνουν στον ΠΑΟΚ τα θέματα που αφορούν την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού σήμερα υπάρχει ο αγώνας με την Skoda στην Ξάνθη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να επιστρέψουν στις νίκες μακριά από την Τούμπα, αφού στο γήπεδο του Περιστερίου ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τον Ατρόμητο, και να δώσουν συνέχεια στον καλύτερο πρώτο γύρο της ιστορίας τους.

Αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέχει δεκατρείς βαθμούς από την πρώτη θέση (με έναν αγώνα λιγότερο), όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός και θέλει να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει να καλύψει αυτή τη διαφορά.

Κι αυτό εξασφαλίζεται μόνο με νίκες, αλλά και με την εμφάνιση στοιχείων (στον τρόπο παιχνιδιού) που δείχνουν βελτίωση κι ανάπτυξη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Λίνο. Οι Λάζαρ, Τζιόλης θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, με τον Λούκας δεξιά και τον Στοχ αριστερά. Οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κάτσε, Γεωργιάδης, Πόζογλου και Βούκιτς. Εκτός έμεινε ο Γκαρσία που επέστρεψε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ο τραυματίας Βίτορ και οι Νίνης, Ολίσε, Χακόμπο, Λόπεθ, Κωνσταντινίδης, Λόρενς, Σκόνδρας.

Προϊστορία

Σταθερά διατηρεί το προβάδισμα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει 10 νίκες έναντι οκτώ της θρακιώτικης ομάδας. Τα υπόλοιπα έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

22/09/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 (10' (πεν) Αθανασιάδης, 54' Ρομπέρ, 88' Λαζάρ)
08/01/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0
24/09/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0 (25' πεν. Πόι)
27/02/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 (7΄, 66΄ Βιερίνια, 13΄ Ιβιτς)
12/04/09 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2 (61' Αγκάλι - 23', 90' Ίβιτς) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: