Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Τέλη Γενάρη στου Ρέντη ο Αυλωνίτης!

Σύντομα θα ενσωματωθεί ο Τάσος Αυλωνίτης στον Ολυμπιακό. Στη Ρουμανία υποστηρίζουν πως υπάρχει προσύμφωνο με τον Ταταρουσάνου, ενώ ο Γιαταμπαρέ ετοιμάζεται για Γαλλία. Τι έκανε ο Τζεμπούρ στην Αθήνα.

Τέλη Γενάρη στου Ρέντη ο Αυλωνίτης
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θεωρείται ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ στα τέλη Γενάρη και θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις.

Μόνο αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, δεν θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο 24χρονος αμυντικός που υπήρξε το μήλον της έριδος ανάμεσα στους Πειραιώτες και την ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία αναφέρουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου προβάρει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού – σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ- φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους νταμπλούχους Ελλάδας και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα αφήσει την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μάλιστα, υπάρχουν δηλώσεις του Μαρσέλ Ραντουτσάνου, ο οποίος σχολιάζει την φημολογούμενη μεταγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό: «Θα ήταν καλύτερο για εκείνον να πήγαινε στην Αγγλία ή τη Γερμανία, αλλά – αν και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό – ο Ολυμπιακός παίζει κάθε χρόνο στο Champions League. Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο για εκείνον να φύγει».

Από εκεί και πέρα, στη Γαλλία η «Equipe» έγραψε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο η επιστροφή του Σαμπού Γιαταμπαρέ στην Μπαστιά με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολοκλήρωση της μετακίνησης αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο, με τον Αφρικανό χαφ να μην καταφέρνει μέχρι στιγμής να πείσει για την αξία του τον Μίτσελ.

Τέλος, στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και συζήτησε για το μέλλον του. Ο Γαλλοαγλερινός φορ αγωνίζεται ως δανεικός στη Σίβασπορ και πρέπει μέσα στον Γενάρη να αποφασιστεί τι θα γίνει στην υπόθεσή του, αφού οι Τούρκοι θέλουν να ενεργοποιήσουν άμεσα την οψιόν αγοράς του 29χρονου άσου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: