Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ελπίζει για Μάρτενς!

Αισιόδοξα για την έκβαση της μεταγραφής του Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ είναι τα μηνύματα που προέρχονται από την Ολλανδία και αφορούν την παρουσία του Βέλγου μεσοεπιθετικού στην Άλκμααρ

Ελπίζει για Μάρτενς
Θέμα χρόνου θεωρείται η μεταγραφή του Μάαρτεν Μάρτενς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνουν στον ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Ο 29χρονος παίκτης φέρεται να έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Άλκμααρ πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Αυτό του δίνει το δικαίωμα να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του (από τώρα για το καλοκαίρι) και δεν είναι άλλος από τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον οποίο τα έχει βρει σε όλα και απομένει η συγκατάθεση της ολλανδικής ομάδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής (ίσως χρειαστεί να δοθεί και ένα μικρό αντίτιμο).

Αυτό φέρεται να ζήτησε ο διεθνής άσος από τους διοικούντες την ΑΖ, ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς.

Την ίδια ώρα, στην Ολλανδία αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής της Αλκμααρ, Ερνεστ Στιούαρτ, έχει ενημερώσει εκτενώς τον Ντικ Άντβοκαατ και του είπε πως δεν υπολογίζεται, χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίσει αν αυτό ισχύει από τώρα ή από το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Χέντβιχες Μαντούρο, αποχαιρέτησε μέσω twitter τους φίλους που έκανε στη Σεβίλλη, γράφοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριζαν συνεχώς. Τους οπαδούς και την ομάδα που με βοήθησαν όσο ήμουν στη Σεβίλλη. Ησασταν οι καλύτεροι. Σας ευχαριστώ».

Επίσης, σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, φαίνεται μαζί με τον αδερφό του έτοιμοι για... μάχη, γράφοντας ο Ολλανδός ως σχόλιο «έτοιμος για μία νέα περιπέτεια». Φυσικά εννοεί την ευκαιρία που του δίνουν ο Στέφενς κι ο ΠΑΟΚ για να κάνει restart στην καριέρα του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: