Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Οι τρείς λόγοι της πράσινης κάψας για διπλό!!

«Ντου από Παντού» με τον Παναθηναϊκό να κυνηγάει το… τριπλό ποδαρικό στο ζόρικο Αγρίνιο! Το σερί, το ποδαρικό και τα... μπαστούνια. «Δεν έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα σερί τριών νικών. Κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο είχαμε κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες μαζί με το παιχνίδι του κυπέλλου. Το θέλουμε, ξέρουμε ότι για εμάς είναι σημαντική η διάρκεια και είναι αυτό που τονίζουμε συνέχεια στα παιδιά».
Αυτό δήλωσε ο Αναστασίου. Και τι άλλο να πει για να δείξει πόσο πολύ θέλει αυτό το διπλό;
Όλα για το διπλό
Είναι φανερό ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη κάψα για νίκη στο Αγρίνιο. Την θέλουνε πολύ στο πράσινο στρατόπεδο. Και είναι αρκετοί οι λόγοι.
Το σερί
Κατ’ αρχήν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει κάποια στιγμή ένα σερί. Το 3Χ3 πιο συγκεκριμένα. Όσες φορές το προσπάθησε δεν το κατάφερε. Τώρα προέρχεται από δυο νίκες κόντρα σε Ξάνθη, Λεβαδειακό. Για να δούμε. Θα το πετύχει το… χατ – τρικ;
Να «σπάσει» το αήττητο
Είναι, όμως, και κάτι άλλο. Ότι ο Παναιτωλικός στην έδρα του έχει κάνει φοβερά αποτελέσματα φέτος. Είναι αήττητος, δεν τρώει γκολ με τίποτα, έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε 0-0. Αν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός φύγει με το διπλό και «σπάσει» την ζόρικη έδρα, τότε θα είναι μεγάλη ιστορία, βάσει αυτών των δεδομένων.
Το ποδαρικό
Και, βέβαια, είναι και το ποδαρικό. Άλλο να ξεκινάς τη χρονιά και τον β’ γύρο με ένα τρίποντο κι άλλο να φρακάρεις στην ισοπαλία ή ακόμα χειρότερα να χάνεις.
Μπαστούνια
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει πολλούς και σημαντικούς λόγους για να θέλει το διπλό. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός είναι σκληροτράχηλος. Και υπολογίσιμος στο γήπεδό του. Όλες οι ομάδες τα έχουν βρει μπαστούνια στο Αγρίνιο.

«Ποιοτική ομάδα»
Το είπε, άλλωστε, και ο Αναστασίου: «Είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός στο σπίτι του είναι μια δύσκολη και ποιοτική ομάδα, η οποία ξέρει να εκμεταλλεύεται καλά την έδρα. Από την άλλη πλευρά, εμείς προετοιμαζόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι».
Για να δούμε τι θα γίνει, λοιπόν. Είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: