Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Βάλλας: «Έχουμε απαιτήσεις για κάτι καλό»

Αισιόδοξος ότι η Skoda Ξάνθη μπορεί να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Σπύρος Βάλλας, μιλώντας στο Novasports.

Βάλλας: «Έχουμε απαιτήσεις για κάτι καλό»
Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη, θα επιδιώξει να πάρει η Skoda Ξάνθη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται δείξει υπομονή, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να φτάσει στο «τρίποντο» με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάλλας στο Novasports

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Παίζουμε στην έδρα μας και θα είμαστε ανταγωνιστικοί διεκδικώντας το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το πώς περιμένουν τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ επικίνδυνος και έχει κάποιες μονάδες που κάνουν τη διαφορά. Είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε απαιτήσεις για κάτι καλό».

Για το πώς θα διαχειριστούν την αναμέτρηση:

«Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πίστη και υπομονή, αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε τη δυνατότητα ακόμα και για τη νίκη. Ευελπιστώ ότι θα διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο».

Για το αν υπάρχουν τα κίνητρα για τη νίκη:

«Όλα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και απ' την αρχή της σεζόν έχουμε βάλει στόχο να διεκδικήσουμε την πεντάδα. Είναι δύσκολος στόχος αλλά όχι εφικτός και θα πρέπει να έχουμε αυτά τα στοιχεία που είχαμε μέχρι τώρα για να παραμείνουμε ψηλά. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος είναι δύσκολος αλλά όχι και ανέφικτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: