Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Να σπάσει το… ρόδι!

Η πρώτη ομάδα που κατορθώνει να αποδράσει με νίκη από το «κάστρο» του Παναιτωλικού θέλει να γίνει ο Παναθηναϊκός, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2014.

Να σπάσει το… ρόδι
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις για το 2014 στην έδρα του Παναιτωλικού (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το έργο των παικτών του Γιάννη Αναστασίου δεν είναι εύκολο, αφού η ομάδα του Μάκη Χάβου είναι από τις λίγες της επαρχίας που έχει κατορθώσει να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της και, μάλιστα, κόντρα στους «μεγάλους» της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, στο «πράσινο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως αν φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο, τότε θα πάρουν τεράστια ώθηση για τη συνέχεια, προκειμένου να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Από την πλευρά του, ο Αναστασίου – λόγω και των επιστροφών ορισμένων ποδοσφαιριστών του – ετοιμάζει να παρατάξει με αλλαγές την ενδεκάδα του «τριφυλλιού» σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ Κουτρουμπή και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς.

Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Αμπέντ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καρέλης και ο Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Λάγος, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας και Κλωναρίδης.

Εκτός έμειναν ο Μπαϊράμι, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος, ο Ρισβάνης που ταλαιπωρήθηκε από ίωσης, όπως επίσης και ο Σπυρόπουλος.

Προϊστορία

Ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος στο Αγρίνιο (μία νίκη, δύο ισοπαλίες), αλλά ο Παναιτωλικός δεν έχει χάσει φέτος στην έδρα του, στην οποία έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: