Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αραβίδης: «Όπλο μας η έδρα μας»

Nα εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θέλουν στον ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης.

Αραβίδης: «Όπλο μας η έδρα μας»
Να ξεκινήσουν με το δεξί θέλουν στον Πανιώνιο, οι οποίοι θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο οποίος σε 16 συμμετοχές μετρά εφτά γκολ τόνισε πως επιστρέφει δυνατός, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Ακόμη, ο Αραβίδης ενόψει του αγώνα με τους κρητικούς δήλωσε πως ο Πανιώνιος δεν στέκεται σε πρόσωπα και πως θέλουν να εκμεταλλευτούν το… όπλο τους που είναι η έδρα τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Καλή χρονιά αρχικά και καλό ποδοσφαιρικό έτος να ευχηθούμε. Η χρονιά για εμάς ξεκινάει με εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο γιατί ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα. Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και το πως θα στήσουμε τη δική μας ομάδα έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΟΦΗ: «Έχουμε δει ότι έχει βελτιωθεί αισθητά ο αντίπαλός μας στον αγωνιστικό χώρο με την έλευση του νέου τεχνικού. Σίγουρα έχουμε σε εκτίμηση αρκετούς παίκτες από τον ΟΦΗ, όπως και την επιθετική του γραμμή. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος δεν στέκεται ούτε σε πρόσωπα, ούτε σε ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά σ' αυτό το ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε έχουμε δείξει ότι όπλο αυτής της ομάδας είναι η έδρα μας».

Για τη δική του κατάσταση: «Επέλεξα να αποχωρήσω στο ματς με τον Πλατανιά επειδή είχα κάποια στιγμιαία ενόχληση για να μη δημιουργηθεί κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο γιατρός της ομάδας κύριος Δάρας μου έκανε τις κατάλληλες εξετάσεις, είδαμε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και πλέον επιστρέφω δυνατός».

Για το πως έχει εισπράξει η ομάδα την επιστροφή του Παναγόπουλου: «Νομίζω πως το έχει εισπράξει θετικότατα. Υπάρχει μια μηδενική προσαρμογή γιατί ο κύριος Παναγόπουλος ξέρει την ομάδα, τον ξέρουν όλοι στη Νέα Σμύρνη, όπως ξέρουν και τον κύριο Παντελή. Οι παίκτες έχουν μια σχέση καλύτερη μαζί του γιατί οι παίκτες τον γνωρίζουν από την περασμένη σεζόν. Ο κύριος Παναγόπουλος γνωρίζει πως να εκμεταλλευτεί κάθε δυνατότητα των ποδοσφαιριστών. Νομίζω πως η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται και θα συνεχίσει να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με τον καιρό».

Για τις προσωπικές επιδόσεις: «Πιστεύω πως είναι μία σεζόν που μου πηγαίνει αρκετά καλά τηρουμένων των αναλογιών με τα προβλήματα της ομάδας. Συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα πέρυσι και ελπίζω το 2014 να μου φέρει κάτι καλύτερο ακόμα. Θέλω στο μέλλον πρώτα να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα μου και μετά για τον εαυτό μου».

Για το μέλλον του: «Οι σκέψεις μου είναι κυρίως να πάει καλά η ομάδα γιατί έχει ανάγκη και εμένα και κάθε παίκτη της ομάδας. Θέλω η ομάδα να ξεκαθαρίσει την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να συζητήσω πρώτα με τον Πανιώνιο που έχει προτεραιότητα και μετά με τις υπόλοιπες ομάδες που μπορεί να ενδιαφερθούν για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: