Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

«Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Στην προσπάθεια των παικτών του ΑΓΟΡ να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Θανάσης Γιαπλές, μετά τη νίκη των «πράσινων».

«Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί»
Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως δεν πρέπει να μένουν οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη στο ένας εναντίον ενός και πως ξέμειναν από ενέργεια, χαρακτηρίζοντας ως «τελικό» τον επόμενο αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά: «Καλή χρονιά σε όλους. Για εμάς, το παιχνίδι ήταν χωρίς σκοπιμότητα. Θέλαμε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας ότι μπορούμε σε κάποια κομμάτια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βάλαμε κάποιους στόχους ανά δεκάλεπτο, τους οποίους και πετύχαμε. Το άλλο κομμάτι του παιχνιδιού έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείς να αφήσεις κανένα παίκτη του Παναθηναϊκού σε καταστάσεις ένας-ένας.

Προσπαθήσαμε και πιστεύω ότι για 25’ είχαμε ενέργεια. Μας έλειπε ο καινούργιος παίκτης που έρχεται αύριο και, βέβαια, ο Καλαμπόκης που προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε, λόγω ενός προβλήματος που έχει, γιατί για μας το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι ‘τελικός’. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: