Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Περπατώντας... τέσσερα!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για το ποδαρικό του Ολυμπιακού στο 2014

Περπατώντας... τέσσερα
Νέα χρονιά, παλιές συνήθειες. Δεν άλλαξε κάτι η αυγή του 2014 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πως να αλλάξει μέσα σε δυο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός έκανε έναν ακόμη περίπατο. Περπατώντας έβαλε τέσσερα στην Καλλονή και συνέχισε στον δρόμο των ρεκόρ. Νίκη νό 17 σε 18 ματς και πάει παρακάτω.

Εφτασε τα 57 γκολ και θέλει άλλα τόσα (παρά ένα) για να σπάσει το ρεκόρ στην επίθεση που κρατάει ο ίδιος από το 1974. Η διαφορά δυναμικότητας τεράστια και πάλι. Αυτή τη φορά ήταν ο Τσόρι που πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Σκόραρε, μοίρασε ασίστ και η βραδιά ομόρφυνε.

Ο Ολυμπιακός στο βάθος σκέφτεται τη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, αλλά πρώτα πρέπει να καθαρίσει σε κύπελλο με Αστέρα και με Ατρόμητο στο πρωτάθλημα. Αυτοί οι δυο είναι οι προσεχείς αντίπαλοί του και θεωρητικά εκείνοι που θα του βάλουν τα πιο δύσκολα. Ο Ατρόμητος με αέρα μεγάλης ομάδας πέρασε από την Κρήτη.

Δίχως να παίξει καλά, πήρε διπλό κόντρα στον Εργοτέλη. Αυτό είναι το σημαντικό στο επίπεδο που είναι πια η ομάδα του Περιστερίου. Να νικά ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά. Είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό. Απειλεί να το κάνει την επόμενη αγωνιστική. Διόλου εύκολο, αλλά για τον φετινό Ατρόμητο αυτό το ματς είναι μια ακόμη πρόκληση για ένα ακόμη βήμα παραπάνω. Πριν από αυτό το παιχνίδι όμως για τον Ολυμπιακό υπάρχει το κύπελλο με τον Αστέρα. Οι Αρκάδες έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και πέρασαν αέρα από τα Γιάννινα.

Θέλουν κι αυτοί να αποδείξουν ότι μπορούν πολλά κάνοντας ζημιά στους Πειραιώτες. Ολα όμως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Ειδικά τώρα που γυρίζει ο Μήτρογλου μπορούν να νιώθουν ακόμη πιο σίγουροι για τη συνέχεια. Οταν δίχως τον αρχισκόρερ τους εδώ και οκτώ αγώνες κάνουν πάρτι εντός κι εκτός έδρας φανταστείτε τώρα που επιστρέφει. Εκτός κι αν Ατρόμητος και Αστέρας έχουν άλλη άποψη...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: