Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ικανοποιημένος ο Πεδουλάκης, αλλά…!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του ΑΓΟΡ, στάθηκε όμως στα λάθη που υπέπεσαν τα οποία, όπως τόνισε, πρέπει να περιοριστούν.

Ικανοποιημένος ο Πεδουλάκης, αλλά…
Ο Παναθηναϊκός χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα επικράτησε στο Ρέθυμνο του τοπικού ΑΓΟΡ, για την 12η αγωνιστική της Α1. Ο τεχνικός των «πράσινων» Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ευχαριστημένος από την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες του, στάθηκε όμως και στα αρκετά λάθη (19) που υπέπεσαν τονίζοντας ότι πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα.

«Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε καλή περιστροφή της μπάλας, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν μπήκαν και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Μετά το 9ο λεπτό χαλάρωσε η άμυνα μας και δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε το κομμάτι της άμυνας, διαβάσαμε καλύτερα τις παγίδες και κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Είχαμε πολλή ενέργεια αλλά το κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα λάθη», ήταν τα λόγια του κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας.

Από την πλευρά των παικτών του «τριφυλλιού», ο Μάικ Μπράμος, σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο Ρέθυμνο αρέσει να παίζει σε γρήγορο ρυθμό και έτσι τους αφήσαμε στην αρχή να κάνουν το παιχνίδι τους. Μετά το ημίχρονο μπορέσαμε και ανεβάσαμε ρυθμούς διαβάζοντας καλύτερα την επίθεση τους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο για το υπόλοιπο της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: