Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο Μίτσελ τους φωνάζει, αλλά κάνουν αγγαρεία!!

Απολαυστικός Αλέφαντος για το Ολυμπιακός-Καλλονή και τις στροφές που πρέπει να ανεβάσουν οι παίκτες. Τι λέει για Μαντούρο του ΠΑΟΚ - Σε ποια ομάδα συμβουλεύει τον Τσιώλη να πάει! Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος προ ημερών έδωσε συνέντευξη στο σάιτ της ομάδας του, δηλαδή του ΠΑΣ Γιάννενα, και όταν ρωτήθηκε ποιοι ήταν οι καλύτεροι προπονητές που γνώρισε, είπε «Γκμοχ, Γεωργιάδης, Αλέφαντος». Στο επίσημο σάιτ του ΠΑΣ Γιάννενα.
Ένα έχω εγώ να τον συμβουλεύσω: Ευτυχώς που στα Γιάννενα έκανε 6μηνο συμβόλαιο, έχει μπλέξει με αυτό το υλικό, έχασε και τον Ντε Βινσέντι τώρα, το υλικό του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού Βόλου που είχε, ήταν σκάλες καλύτερο. Αν τον φωνάξει η ΑΕΚ το καλοκαίρι, να πάει στούκας του λέω εγώ! Και ας είναι Β’ Εθνική.

Δεν πρέπει να το σκεφτεί καθόλου. Στην ΑΕΚ στη Β’ Εθνική να πάει στούκας. Με 10 βαθμούς διαφορά θα την ανεβάσει στη Σούπερ Λίγκα. Θα κάνει καλή δουλειά εκεί ο Τσιώλης, το πιστεύω, θα παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία ως προπονητής από τον Δέλλα και καλύτερες ικανότητες. Για προπονητές μιλάμε. Ποιος Δέλλας προπονητής, έχετε τρελαθεί;

Πάμε παρακάτω. Η Μπάγερν πήρε σεντερφοράρα. Κοιμήθηκαν οι άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Είσαι Τσέλσι ρε, θες σέντερ φορ οπωσδήποτε. Είσαι Άρσεναλ, θες σέντερ φορ. Είσαι Ρεάλ, θες σέντερ φορ. Μεγάλη επιτυχία της Μπάγερν που πήρε τον Λεβαντόφσκι. Άλλα 5 χρόνια θα παίρνει το πρωτάθλημα στη Γερμανία, τους έχει διαλύσει, τη Ντόρτμουντ την ξετίναξε παίρνοντάς της και τον Γκέτσε και τον Λεβαντόφσκι. Μου αρέσει πολύ αυτός ο σέντερ φορ, είναι ό,τι πρέπει για τη Μπάγερν. Πέτυχε διάνα.

Ο Μαντούρο που φέρνει ο ΠΑΟΚ έχει παίξει σε καλές ομάδες, όμως αν ισχύει αυτό που λέγεται ότι είναι αργός και βαρύς, τότε τον έχουν πιάσει κορόιδο τον Σαββίδη. Κι άλλο αργοκίνητο καράβι στον ΠΑΟΚ; Θέλω όμως πρώτα να τον δω. Αν τον δω σε ένα ματς, θα καταλάβω, όπως όταν πρωτοείδα αυτόν τον Νέτσιντ που τον διαφήμιζαν. Όταν είδα τον Νέτσιντ στον ΠΑΟΚ, ειδικά στο Αγρίνιο, ήταν να πέσεις κάτω!

Είδα και τον Ατρόμητο στην Κρήτη, είχε καλή άμυνα, πήρε το διπλό στον Εργοτέλη και επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι σοβαρή ομάδα. Βέβαια από τον Εργοτέλη έλειψαν ο Πελέ και ο Μπαντιμπανγκά. Και πρέπει να το πω, συγνώμη για το παιδί, αλλά ο Διαμαντάκος δεν είναι για τον Ολυμπιακό- τουλάχιστον τώρα, για αργότερα δεν ξέρω. Από την άλλη όμως, βλέποντας τον Σέποβιτς, προσφέρει περισσότερα ο Σέρβος; Τι να πω, για την περίπτωση του Σέποβιτς σηκώνω τα χέρια ψηλά και απορώ...

Πάμε τώρα στο ματς με την Καλλονή. Η Καλλονή ήταν ίσως η χειρότερη ομάδα που πέρασε από το Καραϊσκάκη. Για πλάκα έπαιζε ο Ολυμπιακός. Για πλάκα. Όποτε ήθελε έμπαινε στην περιοχή της, μία ομάδα η Καλλονή ταλαιπωρημένη μεν από τα συνεχή ταξίδια αφού δεν έχει έδρα, αλλά ανύπαρκτη στο γήπεδο, ούτε καν σκληροτράχηλοι οι παίκτες της.

Απόσταση 30 μέτρα οι χαφ της, ευκαιρίες μηδενικές, ένα συνονθύλευμα. Δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενόψει των ματς με τη Μάντσεστερ, δεν έχει σοβαρούς αντιπάλους εδώ να δώσει κόντρες, ενώ η Μάντσεστερ δίνει συνέχεια δύσκολα ματς στην Αγγλία.

Πρέπει όμως και ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει περισσότερο, να ανεβάσει ταχύτητες, δεν παρουσίασε τίποτα στο α’ ημίχρονο με την Καλλονή. Ο Ντομίνγκες ήταν ο παίκτης που μου άρεσε περισσότερο από την αρχή ως το τέλος. Έτρεξε κιόλας. Ο Σαλίνο επίσης ήταν καλός, ο Βάις όταν μπήκε έδωσε ταχύτητα παραπάνω, όμως ο Ολυμπιακός γενικώς δεν έπαιξε καμία ιδιαίτερη μπάλα.

Το 4-0 δεν τον δικαιολογεί. Κάποτε είχα πάει και έβλεπα την Μπαρτσελόνα του Μίχελς από κοντά, όπως και την Εθνική Ολλανδίας από κοντά. 5-0 και 6-0 νικούσαν, αλλά έπαιζαν μπαλάρα. Έβλεπες πανδαισία, τακτική, αλλαγές θέσεων, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Ενώ εδώ είναι σαν να κάνει αγγαρεία ο Ολυμπιακός, δεν επιτρέπεται. Έβλεπα στο 32’ χθες έβγαλε αντεπίθεση ο Ολυμπιακός και έτρεχαν 3 παίκτες μόνο, και έβλεπες πίσω άλλους 6-7 να έχουν μείνει και να κοιτάνε. Ο Μίτσελ τους φώναζε «ρε βγείτε έξω»! Δεν υπήρχαν χαφ σε απόσταση 40 μέτρων.

Εύχομαι να είναι όπως πρέπει ο Ολυμπιακός τον Φλεβάρη, διότι αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάσταση που βρίσκεται, δίνει ευκαιρία να κάνεις το μπαμ και να την αποκλείσεις. Είναι η χειρότερη Μάντσεστερ των τελευταίων 20 χρόνων.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: