Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο Πάμπλο Γκαρσία και η μπαμπούσκα του Ιβάν!!

Την ακατανόητη συμπεριφορά της διοίκησης του ΠΑΟΚ στον Γκαρσία σχολιάζει στον sportdog o αποδυτηριάκιας, συμπληρώνοντας ότι ο Πάμπλο είναι... μπαμπούσκα για τον Δικέφαλο! Απέναντι στον Πάμπλο Γκαρσία είναι ακατανόητη η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ. Δεν τη δέχομαι με κανένα Χριστό. Έχω κάθε δικαίωμα να γράψω την άποψή μου σαν εραστής του ποδοσφαίρου, όχι απαραίτητα οπαδός του ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ.
Ο ΠΑΟΚ και η κάθε ομάδα δεν ανήκουν μονάχα στον πρόεδρό τους αλλά ούτε μόνο και στον λαό τους. Η κάθε ομάδα, αν δεν ανήκει, σίγουρα απευθύνεται σʼ όλον τον ντουνιά. Λοιπόν.
Σαν ομάδα που δεν έχει ρίζες με τους παοκτσήδες διαχειρίζεται μήνες τώρα η ΠΑΕ, το μαγαζί ΠΑΟΚ, την υπόθεση του μισοϊνδιάνου Γκαρσία. Είσαι παοκτσής και σαλτάρεις. Φοβερά πράγματα.
Το ψάχνεις να το βρεις τέτοιο τεφαρίκι. Τον Γκαρσία. Επειδή το ποδόσφαιρο, κύριοι άσχετοι, είναι μαγεία. Κι αυτό που συνδέει τον οπαδό με την ομάδα είναι ο συναισθηματισμός. Κι αυτό το πανάκριβο στοιχείο, άσε ότι μετατρέπεται και σε εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο, στο επιδοτεί η φιγούρα του ρέμπελου και ανυπότακτου Ουρουγουανού.
Το παιδαριώδες, το νηπιώδες λάθος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει ότι η εν λόγω ανώνυμη εταιρεία παραμένει σε εποχή παλαιολιθική. Διέπραξε το φάλτσο! Τη γκέλα. Το σαρδάμ.
Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί αν από τον ΠΑΟΚ φύγει ένας παίκτης, Έλληνας, ξένος, πριν της ώρας του, όποτε γουστάρει, όποτε του δείξουν την πόρτα. Ο Γκαρσία δεν φεύγει ποτέ. Γιατί είναι μπαμπούσκα, κύριε Ιβάν, να μιλήσουμε και ρώσικα.
Μπαμπούσκα είναι η ρώσικη κούκλα που μέσα της έχει κι άλλη Μπαμπούσκα. Και η μέσα κούκλα έχει μία ακόμα! Κι αν ανοίξεις και την μέσα από μέσα θα βρεις μία ακόμα Μπαμπούσκα.
Τα κορόιδα στον Γκαρσία μόνον την απʼ έξω μπαμπούσκα κοζάρανε. Ότι πάληωσε, ότι ξέβαψε, ότι την βαρεθήκανε. Τραβάτε να κάνετε καμμία άλλη δουλειά, ρε.


Ιππότης του ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τρία πράγματα έχει να δουλέψει η προεδράρα της ομαδάρας. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Το πρώτο είναι να φτιάξει ομάδα. Ξεκινώ από το πιο δύσκολο. Θεός γίνεσαι στους αιώνες σαν πρόεδρος και το όνομά σου θα μείνει παντοτινό αν τα καταφέρεις η ομάδα να παίξει μπαλλάρα. Να την παραδέχονται και οι αντίπαλοι.
Πώς αλλοιώς να το πω, ρε. Βλέπεις την ομάδα και την χαίρεσαι πάνω στο χορταράκι, έτσι δικαιώνεις την εμπλοκή σου με το ποδόσφαιρο. Το να βρίζεις τη διαιτησία, το κατεστημένο, τον άλλονα πρόεδρο, αυτό δεν θα σου δώσει ποτέ θρόνο να καθίσεις και στέμμα να φορέσεις.
Το δεύτερο είναι η σακούλα. Το ταμείο. Μη ξεπατώσεις οικονομικά την ομάδα. Μην την υπερχρεώσεις. Τη φυλακή μπορεί να τη γλυτώσεις διότι είσαι ελεύθερος να κυκλοφορείς στο μπουρδέλο, όμως δεν θα αποφύγεις τους ψιθύρους και τις «φήμες» μέχρι να ‘ρθει η ώρα να σε θάψουν.
Το τρίτο είναι να είσαι καλός «συνομιλητής» με την εξέδρα. Με τους φιλάθλους της ομάδας. Να έχεις πιάσει το σφυγμό τους. Υπόθεση Πάμπλο Γκαρσία. Εδώ είμαστε.
Λοιπόν. Αν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ΠΑΕ, αν ήταν όπως παληά ερασιτεχνικό σωματείο η διοίκηση Σαββίδη, έτσι όπως ηλιθιωδώς έχει συμπεριφερθεί στον Γκαρσία, δηλαδή «προδοτικά» στην οπαδική συνείδηση του παοκτσή, θα είχε ανατραπεί.
Τι έπρεπε να κάνει ο Σαββίδης. Που κανονικά δεν θα περίμενες να το βρει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, το πώς θα διαχειριστεί το ακραία αυτό ευαίσθητο παοκτσήδικο πρόβλημα, με τον Παύλο Γκαρσία. Κάποιος από τους παρατρεχάμενους στην ΠΑΕ θα είχαν δώσει έτοιμη τη λύση στον Ιβάν.
Τι, λοιπόν, όφειλε να κάνει η διοίκηση ΠΑΟΚ με τον Ουρουγουανό; Για πάρτη του ΠΑΟΚ, δηλαδή. Για πάρτυ του ανώνυμου παοκτσή, όχι τόσο του Γκαρσία.
Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Αναθέτουν «ενεργό» ρόλο στο αλάνι. Έφθασε σε ηλικία που δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσει να παίζει. Δεν φεύγει, όμως, από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ποτέ. Ποιος είναι αυτός ο «ενεργός» ρόλος του Παύλου; Ώπα, ρε. Δεν είμαι υπάλληλος του Ρώσου.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: