Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Δέλλας: «Να φύγουμε γρήγορα»

Μόνο στους τρεις βαθμούς -που βοηθούν την ΑΕΚ να φύγει γρήγορα από συνθήκες σαν αυτές που συνάντησε σήμερα στο Αιγάλεω- στάθηκε μετά το παιχνίδι ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Να φύγουμε γρήγορα»
Ως ένα ακόμα βήμα για να φύγει η ΑΕΚ από κατηγορίες που δεν ταιριάζουν με τ’ όνομά της θα θυμάται το παιχνίδι με το Αιγάλεω ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» τόνισε πως δεν κρατά τίποτα περισσότερο απ’ τη νίκη (2-1) και τόνισε ότι σημαντικότερο απ’ όλα είναι η «Ένωση» να παίρνει τέτοιες για να φύγει γρήγορα από συνθήκες όπως οι σημερινές.

Αναφερόμενος, δε, στα επεισόδια, δεν θέλησε να πει τίποτα περισσότερο απ’ αυτό που έλεγε και ως ποδοσφαιριστής, ότι δηλαδή όλοι πρέπει να σέβονται τον ιδρώτα των παικτών.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για την εικόνα του ματς: «Αρχικά να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και σε όλους τους φιλάθλους, καλή χρονιά. Για το παιχνίδι, για το όποιο παιχνίδι μπορέσαμε να δούμε, ξέραμε ότι θα πήγαινε στη δύναμη. Μοιραία πήγε εκεί. Από μία ατυχή δικιά μας στιγμή δεχθήκαμε ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα. Ήμασταν καλύτεροι, προσπάθησαν τα παιδιά να παίξουν το όποιο ποδόσφαιρο μπορούσε να παιχθεί. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Συνεχίζουμε για να βγούμε από αυτές τις κατηγορίες και απ' αυτές τις συνθήκες που είδαμε σήμερα».


Για τα επεισόδια: «Είναι ένα ελληνικό φαινόμενο. Για μας αυτό είναι ένα μαύρο τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε στην άκρη το φως».

Για το πέναλτι: «Δεν θέλω να σχολιάσω. Από την εικόνα του παιχνιδιού η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη».

Για όσα έγιναν μετά το 1-2: «Δεν θέλω να μιλάω για επεισόδια. Μόνο για ποδόσφαιρο».

Για το αν όσα έζησε σήμερα στο Αιγάλεω, ξεπέρασαν ακόμα και ανάλογα περιστατικά που βίωσε ως παίκτης παλαιότερα: «Κανείς φίλαθλος δεν μπορεί να νιώσει εκείνες τις στιγμές τον ποδοσφαιριστή. Κατανοώ το θυμό του Αιγάλεω. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον κόπο των παιδιών. Είναι 22 εκεί μέσα που τρέχουν παλεύουν, ο καθένας για την ομάδα του. Ευχολόγια έχουμε ακούσει πολλά.

Ένα πράγμα μόνο θέλω να πω και το λέω από τότε που ήμουν παίκτης: Πρέπει να σεβόμαστε τον ιδρώτα των παιδιών. Είναι κρίμα να σταματάει το παιχνίδι κάθε τρεις και λίγο. Πάνω απ' όλα υγεία. Σκεφτείτε τις μανάδες κάποιων παιδιών πως θα νιώσουν αν συμβεί κάτι».


Για το αν κρατάει κάτι από το ματς: «Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάω. Θέλω να βγούμε γρήγορα απ' αυτή την κατηγορία. Να σχεδιάσουμε πράγματα για το μέλλον, να είμαστε πιο ήρεμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: