Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αποφασίζει για Όλσεν, υπογράφει ο Πέτριτς!

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κρίνουν στον Παναθηναϊκό την αναγκαιότητα του δανεισμού του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ, ενώ την ίδια ώρα μοιάζει πολύ δύσκολο να «χαλάσει» η μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς.

Αποφασίζει για Όλσεν, υπογράφει ο Πέτριτς
«Κλεισμένος» θεωρείται για τον Παναθηναϊκό ο Πάτρικ Ολσεν, ο οποίος είναι πιθανό να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ,18 μήνες από την Ίντερ.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της μεταγραφής, με τον Νίκο Νταμπίζα να ενημερώνει λεπτομερώς τον Γιάννη Αναστασίου για τις επαφές που είχε με τη διοίκηση των «νερατζούρι» επί ιταλικού εδάφους.

Οι δύο άνδρες, παρουσία και του Δημήτρη Σαραβάκου, θα αποφασίσουν κατά πόσο είναι αναγκαία η προσθήκη του 20χρονου μέσου στο υπάρχον ρόστερ του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «πράσινοι» μπορούν να πάρουν -αν θελήσουν- δανεικό για ενάμιση χρόνο τον Δανό χαφ. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον έρθει ο παίκτης, θα πρέπει να ανανεώσει με την Ιντερ, αφού το συμβόλαιό του λήγει Ιούνιο του 2015.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οικονομικό, καθώς οι Ιταλοί αναμένεται να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Θα πρέπει, όμως, να συζητηθεί αν πρέπει πραγματικά να γίνει μία τέτοια κίνηση, αφού για τα χαφ υπάρχουν οι Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Λαγός, Δώνης και στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να περιορίσουν την εξέλιξη των δύο ταλαντούχων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, όμως, ανοίγεται η πόρτα της Ιντερ και αυτό φυσικά είναι θετικό, από τη στιγμή που η συμφωνία προβλέπει και 18μηνο δανεισμό.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Μλάντεν Πέτριτς, στο «τριφύλλι» εκτιμούν πως αυτή η μεταγραφή μοιάζει πολύ δύσκολο να «χαλάσει».

Οι δύο πλευρές συζητούν τις λεπτομέρειες, οι οποίες θα λυθούν με την άφιξή του Κροάτη επιθετικού στην Αθήνα.

Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο 1,5 έτους και οι πάγιες αποδοχές του θα αγγίξουν τις 180 με 200 χιλιάδες ευρώ έως το καλοκαίρι, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, δεν εμφανίζονται ανήσυχοι, ειδικά από τη στιγμή που σύμφωνα με τους Ελβετούς, φέρεται να απέρριψε την πρόταση της Γκρασχόπερς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: