Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

«Δεν μας θέλουν στη Σούπερ Λίγκα»

Νέα ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Εργοτέλης, με αφορμή τα σφυρίγματα στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο. «Κάποιοι δε μας θέλουν στη Σούπερ Λίγκα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Δεν μας θέλουν στη Σούπερ Λίγκα»
Για κάποιους – εντός κι εκτός Κρήτης – δεν θέλουν τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι Ηρακλειώτες, αντιδρώντας στη διαιτησία του κ. Κύζα στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση

«Στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο υπήρξαμε για ακόμα μια φορά φέτος στο ίδιο έργο θεατές. Έπειτα από τα παιχνίδια με Πανιώνιο, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα, η διαιτησία και χθες αλλοίωσε το αποτέλεσμα εις βάρος μας. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Είναι προφανές πλέον ότι κάποιοι – εντός κι εκτός Κρήτης – δε θέλουν τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα. Ίσως επειδή δεν έχουμε συναλλαγές και σχέσεις με τα κέντρα εξουσίας. Ίσως διότι δε θέλουν τρεις (ή και τέσσερις) ομάδες από την Κρήτη στην κορυφαία Κατηγορία κι εμείς τους φαινόμαστε ως το ευκολότερο θύμα.

Καλούμε για ακόμα μια φορά τους αρμόδιους φορείς, ΕΠΟ και ΚΕΔ, να εξετάσουν άμεσα το θέμα της συμπεριφοράς της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα μας και να δώσουν λύση. Η υπομονή μας έχει φτάσει στα όριά της…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: