Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Χάβος: «Να μας σέβονται και εκτός έδρας»

Στον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν οι αντίπαλοι του Παναιτωλικού και όταν αγωνίζεται μακριά από το Αγρίνιο στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Χάβος: «Να μας σέβονται και εκτός έδρας»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και από την εμφάνιση του Παναιτωλικού απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν οι αντίπαλοι στην ομάδα του και όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της ενώ στάθηκε και στην ανωτερότητα των παικτών του απέναντι στους «πράσινους».

Αναλυτικά:
«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν πιστεύω ότι κινδυνέψαμε, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά όπου ο Παναθηναϊκός απείλησε με σέντρες. Δεν δείξαμε αδυναμίες, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια ο τεχνικός των Αγρινιωτών αναφέρθηκε στην διαφορετική εικόνα που έχει η ομάδα όταν αγωνίζεται εντός έδρας: «Όπως μας σέβονται μέσα στο Αγρίνιο πρέπει να μας σέβονται και εκτός", είπε με νόημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: