Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Όλα… ανάποδα για τη Γιουνάιτεντ!!

Από… πού της έρχονται δεν ξέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Αφού ξανάβγαλαν τα κιάλια στο πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποχαιρέτισαν και το Κύπελλο, με νέο σοκ στο σπίτι τους απ’ τη Σουόνσι (2-1)!

Όλα… ανάποδα για τη Γιουνάιτεντ! (video)
Σταθερή στις αποτυχίες -ανεξάρτητα απ’ τη διοργάνωση- συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μετά την ήττα απ’ την Τότεναμ που γκρέμισε την προσπάθεια να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League έχασε και το στόχο του Κυπέλλου! Και τον έχασε -και αυτόν- μέσα στο σπίτι της!

Παρόλο που συνήλθε απ’ το γρήγορο προβάδισμα της Σουόνσι στο «Ολντ Τράφορντ» (ο Ερνάντες ισοφάρισε στο 16’ το γκολ του Ράουτλετζ απ’ το 12’) η ομάδα του Μόγιες αποδείχθηκε λίγη για να γυρίσει το ματς. Ειδικά χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ στη σύνθεσή της.

Αφού λοιπόν αποβλήθηκε ο Φάμπιο στο 81’, ήρθε η… καταστροφή στο τελευταίο λεπτό, με την κεφαλιά του Μπόνι να γράφει το 2-1 και ν’ αφήνει μοναδικό ρεαλιστικό στόχο των πρωταθλητών για φέτος την Ευρώπη.

Αντίθετα με τη Γιουνάιτεντ όμως, σοβαρότατες (αν και όχι εντυπωσιακές) αποδείχθηκαν στη φάση των «32» του Κυπέλλου οι Τσέλσι και Λίβερπουλ. Η μεν ομάδα του Μουρίνιο λοιπόν, ζορίστηκε στο Ντέρμπι, αλλά με δυο γκολ σε πέντε λεπτά (66’ Μίκελ, 71’ Όσκαρ) καθάρισε 2-0 την τοπική ομάδα.

Κάτι που έκανε και η Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ», δείχνοντας στην Όλνταμ πως φέτος… δεν έχει αστεία (πέρυσι την απέκλεισε) και επικρατώντας επίσης 2-0 με γκολ του Άσπας και αυτογκόλ του Ταρκόφσκι.

Όλα αυτά λίγη ώρα αφότου η Σάντερλαντ έβρισκε παρηγοριά στην Καρλάιλ, λυγίζοντάς τη με 3-1, και η Νότιγχαμ (με τον Αμπντούν να σκοράρει με πέναλτι και τον Πάτερσον να κάνει χατ-τρικ) διέσυρε 5-0 τη Γουέστ Χαμ.

Τα σημερινά αποτελέσματα της φάσης των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας

Νότιγχαμ-Γουέστ Χαμ 5-0
(12’ πεν. Αμπντούν, 65’, 71’, 79’ Πάτερσον, 90’+1’ Ρέιντ)

Σάντερλαντ-Καρλάιλ 3-1
(34’ Τζόνσον, 50’ αυτ. Χάνλον, 90’ Μπα - 43’ Ρόμπσον)

Ντέρμπι-Τσέλσι 0-2
(66’ Μίκελ, 71’ Όσκαρ)

Λίβερπουλ-Όλνταμ 2-0
(54’ Άσπας, 82’ αυτ. Ταρκόφσκι)

Πορτ Βέιλ-Πλίμουθ 2-2
(15’ Τόμλιν, 36’ Πόουπ - 51’ Ρέιντ, 74’ Πιούριγκτον)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σουόνσι 1-2
(16’ Ερνάντες - 12’ Ράουτλετζ, 90’ Μπόνι) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: