Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μπρος και πίσω η ΑΕΚ!

Για την απόκτηση επιθετικών και αμυντικών εν όψει… Football League κινείται η ΑΕΚ. Στα υπόψη ο Αραβίδης για μπροστά, «βλέπει» Σαρρή πέρα από Κουρμπέλη για τα μετόπισθεν. Αποχωρήσεις εν όψει.

Μπρος και πίσω η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ που θα σχηματιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι για να παίξει στη Football League θα είναι πολύ διαφορετική από την τωρινή, καθώς θα υπάρξουν αρκετές προσθήκες (αλλά και αποχωρήσεις) με στόχο την ποιοτική της… αναβάθμιση.

Πέρα από τις δύο μεταγραφές στο χώρο του κέντρου που έχουν κλειστεί από τις αρχές της σεζόν, των Φαγέ και Μάνταλου, η «Ένωση» κινείται ήδη για την ενίσχυσή της και στις υπόλοιπες γραμμές.

Για το κέντρο άμυνας ο μεγάλος στόχος είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Η πλευρά της ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει δελεαστική πρόταση (500.000 ευρώ) στον Αστέρα Τρίπολης, αν και οι Αρκάδες δηλώνουν άγνοια. Παράλληλα, εντείνεται η φημολογία πως το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων» ο Γιώργος Σαρρής. Ο 24χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη με τον οποίο μετρά 16 συμμετοχές φέτος.

Όσον αφορά στην επίθεση, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται με ενδιαφέρον είναι αυτή του Χρήστου Αραβίδη. Ο 26χρονος άσος, που επίσης μένει ελεύθερος τον Ιούλιο, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο μετρώντας 7 γκολ σε 16 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα.

Στο μεταξύ, θεωρείται πολύ δύσκολο ως απίθανο να γίνουν προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αντιθέτως, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις, καθώς το υπάρχον ρόστερ κρίνεται υπεράριθμο και ίσως να δοθούν ορισμένοι παίκτες δανεικοί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: