Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο... Φραγκοφονόφσκι που κοιμόταν με τις αφίσες!!

Αν το μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού πήγαινε στον Ολυμπιακό και το ανάποδο στη μέση της χρονιάς, ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις; Δεν θα ήταν ωραία να είχαμε.... Λεβαντόφσκι στην Ελλάδα; Για δεύτερη σερί χρονιά η Μπάγερν Μονάχου... κάνει πλάκα με την Μπορούσια Ντόρμουντ και παίρνει πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου το μεγάλο της αστέρι. Αναφερόμαστε στην υπόθεση του Λεβαντόφκσι, ο οποίος μετά τον Γκέτσε, βρέθηκε το Σάββατο στο Μόναχο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για τη μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Έτσι απλά και όμορφα, η Μπάγερν πήρε τον παικταρά από τη μεγάλη της αντίπαλο!
Φαντάζεστε να γινόταν κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα; Δεν θα περνάγαμε πολύ ωραία δημοσιογράφοι και οπαδοί; Σκεφτείτε το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού να πήγαινε στους... απέναντι! Δεν θα γινόταν ένας απίστευτος χαμός;
* Πρωτοσέλιδο στις οπαδικές εφημερίδες της ομάδας που έχασε τον παίκτη: «Φτου σου προδότη. Δεν σεβάστηκες τίποτα... Φραγκοφονόσκι»
* Πρωτοσέλιδο στις οπαδικές εφημερίδες της ομάδας που πήρε τον παίκτη: «Ο παικταράς έρχεται για να τους ...καρφώσει»
* Άρθρο για τον πρόεδρο που έκανε τη μεταγραφή: «Τί τους έκανε ρε πρόεδρε; Τους γλεντάς!»
* Άρθρο για τον πρόεδρο που έχασε τον ποδοσφαιριστή: «Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε...»
* Σχετικό ρεπορτάζ: «Από μικρός ήταν Παναθηναϊκάρα/Ολυμπιακάρα» ή απέναντι «Εσύ μας το έπαιζες Παναθηναϊκάρας/Ολυμπιακάρας;»
Αυτά μάλλον θα ήταν κάποια (λίγα) από τα θέματα των πρώτων ημερών/ωρών, ενώ φυσικά θα ακολουθούσαν τα σχόλια των οπαδών και από τις δύο πλευρές στο facebook για τον «προεδράρα», τον «υπερπαίκτη», τον «προδότη», τον «ψεύτη» και άλλα πολλά. Στην συνέχεια θα είχαμε τις... απειλές τύπου «μην πατήσεις ξανά στο γήπεδο μας» ή «μην φορέσεις την φανέλα μας».
Κρίμα τελικά που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και στον μαγικό κόσμο της Σούπερ Λιγκ. Ωραία θα περνάγαμε...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: