Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Στην επιφάνεια βίντεο με τον τραυματισμό του Σουμάχερ!!

Ένας 35χρονος Γερμανός φέρεται να κατέγραψε τυχαία τον τραυματισμό του Μίχαελ Σουμάχερ κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ποια τα νέα που στοιχεία προκύπτουν.

Στην επιφάνεια βίντεο με τον τραυματισμό του Σουμάχερ
Νέα στοιχεία πιθανώς να προκύψουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», υπάρχει βίντεο του τραυματισμού του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, το οποίο τράβηξε εντελώς τυχαία ένας 35χρονος άνδρας. Ο συμπατριώτης του «Σούμι», φροντιστής στο επάγγελμα με έδρα το Έσεν, βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τη φίλη του και το πλάνο έπιασε και το θύμα του τραυματισμού. Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο Σουμάχερ δεν είχε μεγάλη ταχύτητα και δεν ξεπερνούσε τα 20 χιλιόμετρα την ώρα, παρότι αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως αιτία του ατυχήματος ήταν η υπερβολική του ταχύτητα.

Ο άνδρας που βιντεοσκόπησε ακούσια τον Σουμάχερ λέγεται πως δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει το ντοκουμέντο, αλλά είναι έτοιμος να το θέσει στη διάθεση των ερευνητών της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την ημέρα του ατυχήματος και ο 45χρονος Σουμάχερ νοσηλεύεται ακόμη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε σταθερή πλην όμως κρίσιμη κατάσταση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: